Зірковий дайджест: Якими оберегами захищають себе українські знаменитості (ВІДЕО)

Зірковий дайджест: Якими оберегами захищають себе українські знаменитості (ВІДЕО)

Дмитро Комаров і Тетяна Решетняк розповіли, із чи не розлучаються ніколи

Поділитися:

Червоні стрічки на зап'ястях, амулети, хрестики... Сьогодні "Сніданок з "1+1"розповідав, чим захищають себе українські зірки.

Так, з'ясувалося, що надважливий оберіг для ведучого "Світу Навиворіт" Дмитра Комарова - червона нитка на зап'ясті, яку йому 5 років тому зав'язав монах в Індійському храмі. Головний мандрівник переконує: ця дрібничка захищає і всотує всю негативну енергію. 

"Він прив'язав і сказав: "Це удача не розлучайся з нею ніколи. Якщо вона зривається, значить від чогось тебе рятує. І її потрібно або спалити, або викинути в річку"", - переповів Комаров. І зінався, що найбільший його талісман - український прапор. Разом із ним 2001-го він підкорив  одну з найвищих вершин Європи - Монблан. А тепер завжди возить з собою у подорожі, бо вірить: прапор приносить удачу та дарує сили на нові відкриття.

"Ви не уявляєте наскільки це щиро і від душі; якось був випадок: ми повернулися з Індії до готелю після зйомки.І я помітив, що немає прапора… У мене істерика просто була! Я о 5-й ранку прочесав весь пляж, пройшов кілька кілометрів і знайшов його. Підняв і був щасливий", - згадав Дмитро.

У магічну силу оберегів вірить і фіналістка 5-го сезону "Голосу Країни" Тетяна Решетняк. Зазвичай у кишені чи сумочці дівчина носить маленький рожевий камінь, який свого часу добирала за знаком Зодіаку.

"Одного дня зрозуміла, що мені потрібен якийсь оберіг, тому що буває після концертів віддаєш так багато енергетики... І починає голова боліти чи якась така швидка втома настає…" - розповіла співачка. І додала: аби камінь не втрачав сили, періодично очищає його.

"Каміння ж погану енергетику забирає і акумулює. Його можна чистити у соленій воді. Тоді воно знову стає чистим", - поділилася Тетяна.

 А з чим ніколи не розлучаються інші українські зірки, дивіться у відео онлайн: