Які знаменитості народили після сорока (ВІДЕО)

Які знаменитості народили після сорока (ВІДЕО)

Деякі знаменитості доводять: стати матусею можна і після 40

Поділитися:

Бути мамою - тяжка робота. Особливо якщо ти - світова зірка. Але деякі знаменитості доводять: стати чудовою матусею можна і після сорока.

Про відомих жінок, які народили у зрілому віці, сьогодні розповіда Сніданок з 1+1.

ГЕЛЛІ БЕРРІ

Молода матуся у... 40 років. Тривалий час акторка Геллі Беррі не могла завагітніти і вважала: усе через те, що не з тими чоловіками зустрічалася. Та щойно познайомилась з моделлю Габріелем Обрі, диво сталося. За 9 місяців зірка народила доньку Налу. І назвала себе найщасливішою жінкою на планеті. Щоправда, за два роки з чоловіком розлучилася і з донькою лишилася вдвох. Та вже незабаром сім'я поповнилася - Геллі Бері вийшла заміж за актора Олівера Мартинеса, і у 47 років, вдруге стала мамою.

МАДОННА

Спершу кар'єра, потім - сім'я. Поп-королева Мадонна не поспішала народжувати свідомо. Її перша дитина, дочка Лурдес, з'явилася на світ, коли зірковій матусі було 38 років, а син Рокко - у 42. І нехай працювати менше поп-королева не почала, весь вільний час вона проводить із дітьми. Зараз доньці співачки Лурдес вже 18, і вона частенько з'являється з Мадонною на червоних хідниках. І навіть запустила з матусею власну лінію молодіжного одягу.

КІМ БЕЙСІНГЕР

За одного з найзаздрісніших холостяків Голлівуду, актора Алека Болдуїна, Кім Бейсінгер вийшла у 40 років. А у 42 – вперше завагітніла. Сильний токсикоз, важкі пологи… донечка Ірланд далася акторці вкрай нелегко. Мабуть, саме через це два роки молода матуся не довіряла дівчинку нікому. Навіть чоловікові. Зірка відмовилася від усіх зйомок і весь час проводила з донькою. Незабаром, після другого дня народження Ірланд, Алек Болдуїн та Кім Бейсінгер розлучилися. Після тривалих судових засідань право на виховання доньки отримала мама. Зараз доньці Кім уже 20 і вона знаходить спільну мову і з татом, і з мамою.

Детальніше - у "Зірковому дайджесті" онлайн:

 

Новини по темі