Зірковий тренер "Голосу країни-3" - Святослав Вакарчук

Зірковий тренер "Голосу країни-3" - Святослав Вакарчук

Професійне вокальне шоу "Голос країни" готує неймовірний сезон для глядачів 1+1. І першою гучною новиною стала участь в якості тренера шоу Святослава Вакарчука, лідера найвідомішого українського гурту "Океан Ельзи". Для нього

Поділитися:

Професійне вокальне шоу "Голос країни" готує неймовірний сезон для глядачів 1+1. І першою гучною новиною стала участь в якості тренера шоу Святослава Вакарчука, лідера найвідомішого українського гурту "Океан Ельзи". Для нього це буде перший подібний експеримент.

"Незважаючи на моє досить скептичне ставлення до телевізійних шоу, про яке багато хто знає, я все ж вирішив спробувати і взяти участь. Маю надію, що мій музичний досвід допоможе зробити перші творчі кроки тим, кого насправді цікавить саме музика, а не слава", - пояснює своє рішення Святослав Вакарчук.

Імена ще трьох тренерів будуть названі найближчим часом. Третій сезон "Голосу країни" в ефірі 1+1 вже цієї весни.

"Новий сезон буде найяскравішим з попередніх. І ми раді тому, що тренерами стануть найкращі українські зірки", підкреслив Олександр Ткаченко, генеральний директор 1+1 медіа.

"Тренерський склад третього сезону "Голосу країни" стане найбільш збалансованим і цікавим за характерами і напрямками, який найбільшою мірою відображає сьогоднішню українську музичну індустрію України", відкриває завісу таємниці над тренерами Ірина Іонова, продюсер "Голосу країни".

Нагадаємо, кастинги на участь у "Голосі країни-3" тривають. Ті, хто вважає себе гідним звання кращого голосу країни, може заповнити анкету на сайті 1+1.