Світське життя: Злата Огнєвіч назвала справжні причини складання мандату (ВІДЕО)

Світське життя: Злата Огнєвіч назвала справжні причини складання мандату (ВІДЕО)

Співачка пояснила причини такого вчинку  Каті Осадчій. 

Поділитися:

Українська співачка та тепер уже колишній депутат від "Радикальної партії" Олега Ляшка Злата Огнєвіч розповіла про причини свого вчинку Каті Осадчій.

Зірка зауважила, що думка про вихід із політики зріла у неї давно.

"Над цим питанням я думала вже давно, особливо з того моменту, коли я почала працювати над своїм законопроектом стосовно авторського права, коли на мене вилили чашу незадоволення. Всі казали мені, що це замовний проект, що я хочу просунути якісь схеми. Боже мене збав від просування цих схем", - відхрестилася артистка.

Злата також пояснила, чому не завершила розпочатий законопроект.
"Це нереально зробити. Бо найшла коса на камінь. Ті люди, які звикли заробляти на відкатах гроші, вони не дозволять мені зробити це самій", - запевнила співачка.

Більше того, Огнєвіч спростувала чутки про те що такою гучною заявою просто звільнила у Парламенті місце для юриста Тетяни Юзькової. Жінку навіть називають колишньою дружиною лідера Радикальної партії Олега Ляшка


"Я не та людина, щоб для когось звільняти місце. Ніколи в житті я б на таке не пішла. І навіть якщо б був тиск в партії, я б цього не зробила з принципу. А прикрашати список - не найгірше, що може статися з людиною", - розповіла Злата.

Також співачка розповіла, яка була реакція її коханого на рішення Огнєвіч піти політичною стежкою. "А я його дівчина, він мене кохає, він готовий пробачити все. Але каже, що, звичайно, їм гірко це все визнавати. На їхній крові ці люди зараз роблять свої справи", - підсумувала співачка.
Повне інтерв'ю дивіться у спеціальному сюжеті "Світського життя".