Знаменита телеведуча Олена Ханга розкаже "про це" на 1+1

Знаменита телеведуча Олена Ханга розкаже "про це" на 1+1

Олена Ханга, доля якої схожа на сценарій кінофільму, приїжджає в Київ. "Сніданок з 1+1" вже розігрує квитки на зустріч з нею!

Поділитися:

Популярна телеведуча та письменниця Олена Ханга, доля якої схожа на сценарій кінофільму, дасть відверті інтерв'ю одразу двом програмам 1+1 - вона прийде в студію "Сніданку з 1+1", а також відповість на фірмові запитання "ТСН. Особливе".

Олена приїде в Київ, щоб зустрітися з прихильниками. Вона розкаже, що робити, якщо в шлюбі нудно до позіхання, як подолати скутість, закомплексованість, страх невдачі, чи треба дорослій самодостатній жінці виходити заміж, як перестати боятися віку і багато іншого.

"Сніданок з 1+1" вже оголосив розіграш квитків на зустріч з Оленою Хангою. Деталі конкурсу - на офіційній сторінці "Сніданку" у Facebook.

Зустріч з Оленою Хангою відбудеться в Києві 15 листопада в готелі ALFAVITO (вул. Предславинська, 35д) о 19:00. Придбати квитки можна за телефоном (050) 445-92-57. Модератором зустрічі стане головний редактор "Женского журнала" Тетяна Петкова.