Зірковим тренером другого сезону шоу "Голос країни" стане Валерія

Зірковим тренером другого сезону шоу "Голос країни" стане Валерія

Зірковим тренером другого сезону шоу "Голос країни"  стане Валерія, заслужена артистка Росії, багаторазова володарка премій "Золотий грамофон" і "Пісня року".

Поділитися:

Зірковим  тренером другого сезону шоу "Голос країни"  стане Валерія, заслужена артистка Росії, багаторазова володарка премій "Золотий грамофон" і "Пісня року".

Валерія - перша з четвірки зоряних тренерів другого сезону шоу. Решта будуть названі найближчим часом.

Нагадаємо, в першому сезоні самого професійного вокального шоу "Голос країни" Валерія виступала як запрошена зірка. Ще тоді гостя зізналася, що їй було б цікаво стати зірковим тренером шоу. "По-моєму, цей проект - чудовий шанс для артистів, які дійсно хочуть чогось добитися. Коли співають молоді, талановиті люди з гарними голосами, музично грамотні, які вміють правильно подати пісню - я дуже радію, і буду рада їм допомогти на шоу. Я дуже люблю Київ, і мені приємно буде тут працювати".

Нагадаємо, вокальне шоу "Голос країни" на каналі 1+1 складається з декількох етапів. Після загальнонаціонального відбору, який проводить Костянтин Меладзе, учасники потрапляють на перший етап шоу, так звані "сліпі прослуховування". Тут вони виступають перед четвіркою зіркових тренерів. Особливість проекту в тому, що тренери сидять до вокаліста спиною, і чують тільки його вокал, не маючи можливості піддатися харизмі або артистичній майстерності виконавця. Якщо вокал вражає тренера, він повертається обличчям до сцени, таким чином, вибираючи артиста до своєї команди. Другий етап - це "бої один на один", де вокалісти виступають на своєрідному музичному рингу один проти одного. На третьому етапі - прямих ефірів - право голосу одержують глядачі. Саме вони визначають кращий Голос Країни.

Головний приз проекту - контракт з найбільшою рекординговою компанією в світі Universal Music.

Перший етап загальнонаціонального відбору другого сезону грандіозного вокального шоу каналу 1+1 "Голос країни" завершено. Найближчим буде названа дата старту ефіру шоу.

Більше інформації на сайті http://goloskrainy.tv, а також у всіх соціальних мережах:
VKontakte - http://vkontakte.ru/goloskrainy
Facebook - http://facebook.com/goloskrainy
Twitter - http://twitter.com/goloskrainy
YouTube - http://youtube.com/goloskrainy