Підтримайте єдність і зверніться до всієї країни на сайті "Україна єдина!"

Підтримайте єдність і зверніться до всієї країни на сайті "Україна єдина!"

1+1 запустив новий сайт під назвою "Україна єдина!". Його ціль об'єднати увесь український народ, показати силу, мудрість, волелюбність українців

Поділитися:

1+1 запустив новий сайт під назвою "Україна єдина!". Його ціль об'єднати весь український народ, показати силу, мудрість, волелюбність українців та їхню любов до власної Батьківщини, не дозволити розколу України.

Кожен хто любить свою країну, переймається за її єдність, а також мир, спокій і добробут своїх співвітчизників, може записати власне відео звернення до всієї України, яке буде розміщено на сайті "Україна Єдина".

1+1 розпочав Всеукраїнський марафон "Україна єдина. Страна одна". Відомі публічні люди, громадські діячі, співаки, актори і прості українці уже записали звернення, у яких закликають до єдності, взаєморозуміння і миру. Серед них Святослав Вакарчук, Борис Барський, Маша Єфросиніна, Руслан Сенічкін, Злата Огневич, Василь Вірастюк, Потап і Настя та багато інших.

Долучайтеся до марафону і ви! Запишіть власне звернення з поміткою "Україна єдина. Страна одна" або ж розмістіть у себе відповідні банери і фото за цим посиланням.

Подивитися відеоролики можна на сайті "Україна єдина!"