Кохання чи друзі: Грузинський джигіт та красуня-українка випробують долю

Грузинський джигіт та красуня-українка спробують побудувати сім'ю
freepik.com

Одруження наосліп покаже сьогодні міжнародну пару, яка намагатиметься побудувати стосунки.

Поділитися:

Сьогодні о 22:45 глядачі 1+1 побачать новий випуск реаліті-шоу Одруження наосліп. Ведучі проекту Єгор Тополов і Олена Любченко підбиратимуть учасникам пару на основі психологічної та емоційно-сексуальної сумісності.

Учасниками випуску стануть Манучар та Христина.

«Я справжній грузинський джигіт», ― говорить про себе чоловік.

Манучар має власний бізнес у сфері маркетингу в Україні та керує музичним хором у Грузії. Шукає високу, красиву й освічену дівчину, яка сподобається не тільки йому, а і його друзям. Попередні стосунки Манучар розірвав саме через те, що його обраницю не прийняли друзі.

Бізнес-вумен Христина ― успішний дизайнер одягу.

«Я можу мотивувати, підтримувати й любити», ― зізнається дівчина.  

Христина жила в Грузії та мала серйозні стосунки з грузином. Втім, кохання виявилось слабшим за амбіції та успіхи дівчини.

Стосунки молодят будуть гармонійними й насиченими романтикою, сюрпризами та пристрастю. Христина й Манучар кататимуться на атракціонах й дивуватимуть одне одного смачними сніданками. Перший похід до крамниці, планування сімейного бюджету та знайомство з сім’ями будуть ідеальними. Та вирішальним моментом стане зустріч із друзями Манучара, адже колись він уже обрав товаришів замість кохання.  Чоловік відверто зізнався, що друзів та їхню думку цінує понад усе.

Побажають щастя чи поставлять крапку у стосунках молодят друзі Манучара ― дивтіться 9 квітня о 22:45 на 1+1.

Також нагадаємо, що на 1+1 триває кастинг нового сезону Одруження наосліп. Якщо вам є 18 років і ви мрієте про щасливі й міцні стосунки, заповнюйте анкету й робіть сміливий крок назустріч своїй долі.