Одруження наосліп: "Міс Бікіні" з Миколаєва спробує змінити ловеласа

Одруження наосліп: "Міс Бікіні" з Миколаєва спробує змінити ловеласа
Фото: PR-служба 1+1

Чи вдасться героям збудувати сім'ю?

Поділитися:

Сьогодні, о 22.00 в проекті Одруження наосліп на "1+1" скажуть "так" один одному 29-річна Ольга, "Міс Бікіні" з Миколаєва та 30-річний підприємець Олександр із Дніпропетровська.

У цій парі кожен знає собі ціну і любить більше себе, ніж одне одного. Тому за 7 днів спільного життя партнерам доведеться пройти багато випробувань, щоб врешті-решт позбавитись почуття самотності.

Вередлива білявка Ольга, яка винятково капризами досягає поставлених цілей, повинна навчитися бути хорошою дружиною та господинею. А ловелас Олександр, який звик до надмірної жіночої уваги, спробує себе у стосунках, де жінку потрібно добиватися. Змінити себе та одне одного заради щасливої та дружньої родини героям допоможуть експерти проекту – психолог Єгор Тополов, астролог Олексій Котенко та love-коуч Світлана Мітрофанова.

Експерти з першого погляду зрозуміли, що Ольга та Олександр ідеальна пара.

Чи зможуть вони самі це збагнути та кардинально змінити свої взаємини, дивіться сьогодні о 22.00 на телеканалі "1+1".

Одруження наосліп - реаліті-шоу, у якому чоловік та жінка, які раніше не бачили один одного, одружаться наосліп. Добирають партнерів експерти за критеріями психологічної, астрологічної та емоційно-сексуальної сумісності.