Поради астролога: Гороскоп сумісності для всіх знаків зодіаку

Поради астролога: Гороскоп сумісності для всіх знаків зодіаку

Як поводитися, щоб побудувати гармонійні стосунки з представниками різних знаків Зодіаку? Астролог Олексій Котенко, експерт Одруження наосліп, викладач і керівник Школи астрології Шестопалова дав свої рекомендації.

Поділитися:

Як поводитися, щоб побудувати гармонійні стосунки з представниками різних знаків Зодіаку? Астролог Олексій Котенко, експерт шоу Одруження наосліп (1+1), викладач і керівник Школи астрології Шестопалова дав свої рекомендації.

Овни обожнюють відкритих і чесних людей, але люблять, щоб у суперечці останнє слово було за ними. Якщо є прагнення підтримувати відносинами з Овном, проявіть одностайність. Не намагайтеся перемагати у суперечках і отримати над ним верх. Це призведе лише до агресії і протистояння. Проявіть гнучкість і мудрість.

Найкращий спосіб стати Тельцю ближче – подарувати подарунок, про який він давно мріяв. До речі, коробка шоколадних цукерок теж справить потрібний ефект, оскільки Тельці – відомі ласуни. Підвищуйте свою цінність в очах коханого Тельця.

Читайтк також: Бізнес гороскоп 2016

Стати з Близнюками ще ближче і доставити їм задоволення дуже просто: представники цього знаку дуже цінують цікаві бесіди. Частіше розповідайте коханій людині свіжі новини, діліться враженнями від прочитаних книг, обговорюйте важливі події і взаємини знайомих, висловлюйте думку про спільно переглянуті фільми. І ваша друга половинка, Близнюк, буде вас любити.

Раки – романтики, вони чутливі до домашніх радощів: сімейна атмосфера, гарна музика, витончена сервіровка, смачна вечеря. Створіть затишок, і вони зможуть це оцінити. А ще можна проявити інтерес до його батьків, щоб серце Рака повністю розтануло.

Читайтк також: Любовний гороскоп 2016

Відомо, що Лев любить бути в центрі уваги. Захоплюйтеся своєю другою половинкою, особливо в суспільстві, будьте готові дуже уважно вислухати Лева, просіть у нього поради. Всіляко підкреслюйте, що його думка надзвичайно значимо для вас, і Лев буде щасливий.

Діви дуже чутливі до уваги. Під впливом душевного тепла сухуваті Діви стають м'якими і поступливими. І не здумайте критикувати Діву – так ви ризикуєте боляче зачепити і, тим самим, відштовхнути кохану людину. Хоча самі дуже люблять критикувати. Так, можна надати їм таку можливість.

Щоб зміцнити відносини з Терезами, хваліть їх за бездоганний смак, співчувайте їх переживанням і оберігайте їх душевну рівновагу. Дбайте про їх відпочинок, намагайтеся самостійно справлятися зі своїми проблемами і не турбуйте Ваги через дрібниці. Відповідати за чужі борги і зобов'язання вони дуже не люблять.

Читайтк також: Як худнути різним знакам зодіаку

Скорпіон – відомий власник і ревнивець. Зацікавити його може тільки незалежна особистість, але потрібно навчитися тонко утримувати баланс між безроздільної відданістю і абсолютною свободою. Давайте привід ревнувати, але не переступайте межу. Ставши власністю Скорпіона, ви ризикуєте назавжди втратити його інтерес.

Стрілець чекає підтримки в тій сфері життя, якою займається і в якої прагне до розвитку. Будь то подорожі, бізнес, творчість, комунікації – обговорюйте з ним цікаву тему, пропонуйте ідеї, беріть участь в розробці проектів, він любить, коли щось сприяє його вдосконаленню, розширенню горизонтів.

Козероги обожнюють будувати плани і залучати всіх до їх виконання. Прийміть активну участь у плануванні та станьте локомотивом у реалізації задуманого, і ваш улюблений Козеріг сповниться глибокою вдячністю і почуттям вашої значущості в його житті.

Водолія може підкорити Фраза: "Ти мав рацію!". Якщо, звичайно, ви щиро так вважаєте, адже представники цього знаку дуже проникливі і не терплять підлабузників. Лестощі викликає підозри в тому, що людина шукає вигоду і зазіхає на свободу Водолія, а цього він не допустить. Водолії дуже незалежні і завжди впевнені у своїй правоті.

Читайте також: Гороскоп здоров'я 2016

Риби, навпаки, літають у фантастичних світах. Вони можуть переживати із-за надуманих проблем або снів. Розуміють їх небагато, через що Риби іноді страждають. Проявіть щиру зацікавленість в переживаннях Риб і висловіть розуміння, оцінуйте їх витонченість, і тоді зможете стати по-справжньому близькими і зміцнити ваші стосунки.