Що таке супермісяць та як він впливає на представників усіх знаків зодіаку

Що таке супермісяць та як він впливає на представників усіх знаків зодіаку
pixabay.com

Астролог розповів, що таке супермісяць та чого від нього очікувати представникам усіх знаків зодіаку.

Поділитися:

У ніч з 14 на 15 листопада на Землі побачать найбільший супермісяць за останні 70 років. Наступного разу спостерігати унікальне природне явище можна буде лише у 2034 році.

Астролог проекту Одруження наосліп Олексій Котенко розповів, що таке супермісяць та як він вплине на представників усіх знаків зодіаку.

Супермісяць – це астрономічне явище, коли повний місяць або молодик збігається з перигеєм місячної орбіти – моментом найбільшого зближення Місяця і Землі.

Завдяки цьому явищу, яке відбувається через рух супутника по еліптичній орбіті, Місяць здаватиметься більш яскравим та матиме гігантські розміри.

Астролог стверджує, що 14 листопада утвориться наступна конфігурація: Місяць буде в опозиції із Сонцем та Чорним місяцем (апогей місячної орбіти). Місяць відповідає за настрій, самопочуття, душевний стан, Сонце – за життєві сили та его, а Чорний місяць виступає каналом тонкої енергії. Тож саме через незвичне положення небесних тіл супермісяць вплине на усі знаки зодіаку.

Утворена конфігурація має напружений характер і провокує душевні хвилювання, невдоволення собою й іншими людьми. Тривоги виникатимуть без будь-яких причин або стресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог розповіла, як позбутися агресії.

Вплив Чорного Місяця в цьому поєднанні може з одного боку пробудити високомірність та гординю, а з іншого – зробити вразливим та породити необгрунтовані страхи. Ці зміни особливо відчують люди, які народилися в повний місяць.

Супермісяць 14 листопада може викликати тривогу, занепокоєння, навіть дрібні невдачі будуть сприйматися болісно.

Щоб уникнути негативних наслідків, Олексій Котенко радить не розпочинати в цей день важливі проекти, більше відпочивати, наприклад, переглядаючи позитивні фільми, та правильно харчуватися. Ідеальний спосіб розслабитися – медитувати.

Уникайте імпульсивних рішень і залишайтеся привітними та доброзичливими до оточуючих. Якщо ж у вас виникає невдоволення собою, використовуйте його як стимул для самовдосконалення!

Читайте також покрокову інструкцію, як боротися з осінньою хандрою.