Останній Москаль-2: Юрій Горбунов і Ольга Сумська прикрасили обкладинку "Отдохни. Останній Москаль"

Останній Москаль-2: Юрій Горбунов і Ольга Сумська прикрасили обкладинку "Отдохни. Останній Москаль"

У продаж надходить спеціальний випуск журналу Отдохни. Останній Москаль

Поділитися:

Сьогодні, 8 квітня, у продаж надходить спеціальний випуск журналу Отдохни. Останній Москаль.

Вперше спеціальний випуск журналу "Отдохни" присвячено найрейтинговішому і народно улюбленому серіалу Останній Москаль. Обкладинку "Отдохни. Останній Москаль" прикрасили Юрій Горбунов та Ольга Сумська, які виконали у новому сезоні ролі батьків москаля Валєри.

Ольга Сумська виконала роль матері москаля Валери, жінки Дмитра, приїзд якої усі очікували у Великих Вуйках. Її поява у колоритному карпатському селі сприяє певним подіям, які кардинально змінюють все, що відбувається. Я не буду розкривати всі секрети, глядачі скоро самі усе побачать на "1+1" - зізнався Юрій Горбунов в ефірі "Сніданок з 1+1".

Нагадаємо, що у другому сезоні Юрій виконав одразу дві ролі у серіалі Останній Москаль - сільського вуйки Івана і його московського  брата, бізнесмена Дмитра, який повертається у рідне село через 20 років.  Проте, як Юрію далось виконання подвійної ролі, прихильники серіалу зможуть прочитати у журналі "Отдохни. Останній Москаль".

Перший сезон серіалу Останній москаль виявився настільки успішним, що ми не змогли пропустити таку подію і вирішили зробити спеціальний випуск, присвячений серіалу Останній москаль. У журналі можна знайти інтерв'ю з акторами, продюсерською групою, режисером, творчою командою, репортаж з фан-зустрічі, яка відбулась у Великих Вуйках"  - розповіла Ольга Безсонова, головний редактор журналу "Отдохни".

Усі закулісні подробиці серіалу читайте у спеціальному випуску "Отдохни. Останній Москаль".

Дивіться серіал Останній Москаль з 18 квітня з понеділка по четвер о 21.00 на "1+1"

Усі подробиці у програмі Сніданок з 1+1.