Останній москаль 2: Юрій Горбунов зіграє одразу дві ролі в серіалі (відео)

Останній москаль 2: Юрій Горбунов зіграє одразу дві ролі в серіалі (ВІДЕО)

Телеканал 1+1 випустив ролик, у якому розкрив подробиці другого сезону найрейтинговішого продукту останніх років, файної патріотичної комедії "Останній москаль".

Поділитися:

Телеканал "1+1" випустив ролик, у якому розкрив подробиці другого сезону найрейтинговішого продукту останніх років, "файної патріотичної комедії" Останній москаль. За сюжетом, у рідне село повернеться батько Валери, рідний брат-близнюк Івана Петрука, московський бізнесмен Дмитро. Роль брата-близнюка Дмитра, як і роль дядька Івана, виконав відомий український актор Юрій Горбунов.

Повернення Дмитра у рідне село через 20 років стало подією для Великих Вуйок. Сам московський бізнесмен також не зміг залишитись осторонь тих подій, які відбулись у колоритному карпатському селі, і став втручатись не тільки у життя свого рідного сина Валери, але і в його роман із шкільною вчителькою Ксенією, а також будувати плани на майбутнє свого сина.

"Я хочу, щоб ти став головною людиною у Карпатах. Ми там побудуємо котедже містечко, ресторан, горнолижну трасу. Ти готовий?" - перше, що запитає батько Валєри, багатий моськовський бізнесмен Дмитро після повернення у Великі Вуйки. Жителі села будуть чинити опір таким рішучим діям Івана Петрука, а його син Валєра постане перед вибором – чию ж сторону прийняти  - рідного батька чи села Великі Вуйки, яке він встиг так полюбити і з яким у нього трапилось стільки подій.

Автором ідеї та сценаристом української комедії, як і в першому сезоні, виступив Микола Куцик, режисер Семен Горов. У другому сезоні серіалу Останній москаль заплановано 16 серій.

Головні ролі виконають Ігор Скрипко (москаль Валєра), Юрій Горбунов (дядько Іван), Юрій Горбунов ( московський бізнесмен Дмитро), Володимир Горянский ( голова селищної ради), Галина Безрук ( вчителька Ксенія та перше кохання москаля Валєри).

Над створенням серіалу працювала велика команда "1+1 Production".