“Це не звичайне шоу, це дуже глибокий та щемливий епізод”, — DOROFEEVA про проєкт “Song of my life”

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Українська співачка DOROFEEVA розповіла щемливі подробиці про проєкт Song of my life

Дивіться “Song of my life” вже цієї осені на телеканалі ТЕТ!

Поділитися:

27 листопада о 21:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться грандіозна премʼєра спешл-епізоду проєкту “Song of my life”, розробленого 1+1 media, FILM.UA Group та фінським продакшеном Yellow Film & TV. Це популярне форматне шоу стало справжнім суперхітом фінського суспільного мовника YLE, збираючи частку перегляду в понад 40%. Так, вперше в історії проєкту творці шоу запропонували зробити спешл-епізод, присвячений Україні, у колаборації з найбільшим українським медіахолдингом і продакшном. 

За правилами формату, чотири знаменитості розповідатимуть про пісню свого життя, яка має для них особливе значення. Зі свого боку, виконавці співатимуть ці пісні наживо, а гості, почувши той чи інший трек, муситимуть відгадати, яка пісня належить конкретному зірковому учаснику. Особливістю шоу є те, що ніхто з глядачів, навіть ведуча, наперед не знатимуть про вибір зірок. Переможе той, хто здогадається про пісні, обрані зірками, найбільше разів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Фіни в захваті від героїзму і сміливості українського народу”, — Тімур Мірошниченко про проєкт "Song of my life"

Серед зірок, які беруть участь у шоу, — співачка DOROFEEVA, ведучий 1+1 Тімур Мірошниченко, фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя та подружжя спортсменів, які є національною гордістю, — Михайло Романчук та Марина Бех. Ведучою українського епізоду стала Катерина Осадча, а виконуватимуть пісні зірок популярні артисти KOLA та LAUD. Також під час епізоду лунатимуть пісні у виконанні фінських артистів Diandra Flores, Arja Saijonmaa, Kasmir, Irina, Jore Marjaranta, JP Leppäluoto.

Ми поспілкувалися зі співачкою DOROFEEVA про знімання проєкту, реакцію фінів та українців, а також про важливість подібних ініціатив в глобальному контексті. 

Дивіться “Song of my life” вже цієї осені на телеканалі ТЕТ, поки 1+1 виконує важливу місію – транслює Національний марафон «Єдині новини».

DOROFEEVA

Фото: Nadi Hammouda / Yellow Film & TV / Yle_2

Поділіться враженнями від знімань шоу “Song of my life”: як вас зустріла фінська команда, що вони говорять про війну в Україні та як проходив знімальний день? 

Дуже цінно та приємно, що Фінляндія вирішила зробити спецвипуск, присвячений Україні та українцям — це неймовірно важливо для нас всіх, і ще одна можливість нагадати Європі про той жах, який щодня переживають люди по всій країні. Для мене велика честь і відповідальність представляти Україну там. 

Знімальний день проходив в емоційно стриманій атмосфері: ніяких жартів — всі просто серйозно та професійно робили свою справу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Фінляндія надзвичайно підтримує Україну", – Катерина Осадча про зйомку у фінському шоу “Song of My Life”

На що очікувати глядачам у спеціальному епізоді, присвяченому Україні, крім безпосередньої участі українських зірок?

Скажу відверто, що навіть не передбачала таких потужних емоцій – це не звичайне шоу, це дуже глибокий та щемливий епізод! Таких історій ще ніхто не чув – і дуже важливо, що їх почують і побачать. Всі очікування перетворяться на справжні глибокі емоції…

DOROFEEVA

Фото: Nadi Hammouda / Yellow Film & TV / Yle_2

Під час знімань у залі були присутні українські переселенці, які через війну рф були змушені залишити свої домівки, які настрої панували на майданчику? 

Звичайно, що відчуття дуже теплі, коли українці зустрічають одне одного за кордоном. Всі вітаються, вітають одне одного символічним “Слава Україні – Героям Слава!”. Коли ми разом, відчувається неймовірна сила та підтримка! 

Чи відрізняється підхід до створення форматних шоу у Фінляндії? Якщо так — у чому проявляються ці відмінності?

Відмінності, дійсно, є. Головна в тому, що все знімається у форматі реального часу, без дублів – ніхто нічого не перезаписує: як сказали – так сказали. Для телевізійного шоу це досить цікавий підхід.

Як гадаєте, чи знайшов би проєкт “Song of my life” відгук серед українського глядача? Якщо так — за що слід полюбити цей формат? 

Думаю, що цей формат дуже зайшов би українському глядачу –  сподіваюсь, і зайде! Можливо, настільки, що з'явиться й у нас. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Слід очікувати надзвичайно чутливі історії зірок”, — Катерина Осадча про проєкт “Song of my life”

DOROFEEVA

Фото: Nadi Hammouda / Yellow Film & TV / Yle_2

Чому наразі такі проєкти важливі для України та яке значення мають на культурному фронті?

Важливо, щоб європейці не просто не звикли до війни, а на власні очі бачили українців, що це переживають, та чули їхні реальні історії. Про жахливі дії країни-терориста повинен знати весь світ! А коли про ці дії розповідають реальні живі люди – неможливо залишатися байдужими. Ще раз дякую “Song of my life” за можливість говорити та бути почутими!

Ви доволі часто виступаєте на різноманітних благодійних заходах в Україні та за її межами. Поділіться емоціями, які вирують на майданчиках і як загалом іноземна аудиторія сприймає подібні івенти?

Звісно, відчувається шалена підтримка! Під час закордонних концертів розумієш, що світ на нашому боці! Благодійні виступи дуже відповідальні та зворушливі для мене. А коли серед глядачів наші, українці, і вони співають разом зі мною  – взагалі не можу стримати емоцій. 

DOROFEEVA

Фото: Nadi Hammouda / Yellow Film & TV / Yle_2
 

Новини по темі