“Фінляндія надзвичайно підтримує Україну", – Катерина Осадча про зйомку у фінському шоу “Song of My Life”

Пісня мого життя
21:00
Щонеділі
Катерина Осадча в ексклюзивному інтерв’ю розповіла про зйомку у фінському шоу Song of My Life

В ексклюзивному інтерв'ю.

Поділитися:

Катерина Осадча в ексклюзивному інтерв’ю для “Фактів” поділилася враженням від зйомок спеціального епізоду популярного форматного шоу Фінляндії “Song of my life” (“Пісня мого життя”). Цей випуск, присвячений Україні, спільно розробили фінський продакшн Yellow Film & TV та українські медіакомпанії 1+1 media і FILM.UA Group. Епізод транслюватиметься на телеканалі ТЕТ 27 листопада о 21:00, поки 1+1 виконує важливу місію – спільно з іншими телеканалами забезпечує мовлення національного марафону «Єдині новини». Катерина Осадча розповіла, чому фіни підтримують українців та які відмінності має фінський продакшн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Слід очікувати надзвичайно чутливі історії зірок”, — Катерина Осадча про проєкт “Song of my life”

катерина осадча

“Фінляндія надзвичайно підтримує Україну. Я навіть не могла уявити, що саме фіни, країна, яка нібито далека від нас — і географічно, і ментально, і навіть за групою мов ми абсолютно різні, - настільки нас підтримують. Насправді, ця підтримка іде корінням в далеку російсько-фінську війну. Маленька Фінляндія, в якій зараз живе 5 мільйонів людей — це трохи більше Києва за кількістю населення протистояла великій Росії. Так само, як зараз Україна протистоїть Росії. Тому фіни бачать зараз в українцях себе 80 років тому. Фіни нам розказали, що в них є історичний факт, коли вони називали оце поєднання патріотизму, жаги до перемоги і неймовірної волі до перемоги словом «сісу».  Вони сказали про те, що оце «сісу» є в українців. І тому вони нас дуже розуміють, підтримують і дуже вірять в нашу перемогу. З початком повномасштабної війни вони почали готуватися так само до нападу росії. Тому, що Фінляндія з росією мають єдиний величезний кордон, який є набагато більший, ніж наш кордон з росією,- каже телеведуча.

осадча

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Фіни в захваті від героїзму і сміливості українського народу”, — Тімур Мірошниченко про проєкт "Song of my life"

Катерина також розповіла, що фінський продакшн був здивований професійністю української команди, креативністю та тим, які ідеї їм пропонували:

"Вони сказали про те, що візьмуть на озброєння усі наші ідеї, тому що це надзвичайно цікаво. Вони супер організовані, все має бути хвилина в хвилину за таймінгом, зірки мають бути організовані. І якщо наші зірки в Україні іноді можуть собі дозволити запізнюватися, то в Фінляндії це неприпустимо. Ніхто не має запізнюватись, все має бути чітко за графіком”.

Новини по темі