5 секретів ідеальної зачіски від Ангеліни Комарової

5 секретів ідеальної зачіски від Ангеліни Комарової

Стиліст-перукар Ангеліна Комарова дала поради, як досягти ідеальної об’ємної зачіски.

Поділитися:

Нещодавно Ангеліна Комарова, сестра ведучого «Світ навиворіт» Дмитра Комарова приєдналася до команди експертів проекту «Поверніть мені красу».

Ангеліна працювала над фінальним образомСестра Комарова стала експертом проекту «Поверніть мені красу» героїні, яка постраждала внаслідок жахливого ДТП. Результатом роботи стало неймовірне перевтілення Оксани у палку блондинку із шикарною зачіскою.

Стиліст-перукар розповідає, що у багатьох жінок структура волосся така ж, як у героїні проекту. Волосся рідке, необ’ємне.

Ангеліна Комарова розкрила 5 секретів, які допоможуть досягти фантастичного об’єму і змусити озиратися на вашу зачіску.

3D фарбування

3D фарбування створює ефект густого волосся за рахунок плавного переходу відтінків.Це одна з найбільш модних технік фарбування волосся. 3D фарбування відбувається за допомогою одного основного і декількох додаткових відтінків.

Якісна стрижка

Не шкодуйте час та гроші на якісну стрижку. Красу не можна створити надто швидко і за низьку ціну. Якщо у вас тонке волосся, доглядати за ним потрібно на постійній основі. Більш того, не варто відрощувати занадто довге волосся. Середня довжина – ідеальне рішення для тонкого волосся.

Плойка Гофре

Плойка Гофре для прикореневого об'єму – одна з головних хитрощів. Додайте об’єм за допомогою гофре на маківці. Ви здивуєтеся, наскільки довго триматиметься об’єм.

М’які бігуді на липучках

Бігуді на липучках – головний секрет ідеальних зачісок. Ними дуже легко користуватися, особливо підходять на волосся середньої довжини.

Пудра для волосся

Пудра для прикореневого об'єму – засіб, завдяки якому волосся виглядатиме об’ємним і свіжим. Необхідно нанести трохи пудри на корені волосся і зафіксувати його.