Як змінилося життя учасниць «Поверніть мені красу» після участі в проекті

Як змінилося життя учасниць «Поверніть мені красу» після участі в проекті
1plus1.ua

У заключному епізоді програми розкажуть про нове життя хоробрих жінок.

Поділитися:

Героїня «Поверніть мені красу» знайшла на проекті нове коханняУже сьогодні о 22:00 телеглядачі побачать заключний епізод програми «Поверніть мені красу», у якому покажуть як змінилося життя героїнь після участі в проекті.

Два роки тому історії восьми жінок першого сезону сколихнули всю країну. Команда порятунку – пластичні хірурги Ростислав Валіхновський та Дмитро Слоссер, психолог Олена Любченко та дизайнер Андре Тан – зробила все можливе, аби не лише повернути їм красу, але і надію на нове щасливе життя.

Для глядачів 1+1 казка закінчилась тріумфальним виходом учасниць у розкішних сукнях, а для самих героїнь з цього моменту нова історія тільки почалася.

Наприклад, Людмила Біла, мати десятьох дітей, свого часу зважилася прийти на проект, щоб врятувати шлюб, зараз почуває себе щасливою і навіть разом з чоловіком замислюється про одинадцяту дитину.

Тепер, коли я йду по селу, на мене все обертаються. Раніше мене часто намагалися уникати, могли не вітатися, а зараз, навпаки, навіть заздрять, - з посмішкою розповідає Людмила.

Вона всі роки жила для своїх дітей і свої бажання ніколи не ставила на перший план. За материнським щастям вона ховала біль, самотність і неминучу старість. У свої 48 років вона виглядала наче бабуся.

У житті Людмили не було білої сукні та обручки – з чоловіком вони просто розписалися після народження першої дитини. 25 років жінка чекала, що чоловік купить їй обручку, але так і не дочекалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда порятунку зробила справжнє диво для учасниці проекту (до і після)

Після народження п'ятої дитини у неї почалися серйозні проблеми з ногами – варикоз, який зробив нестерпним пересування жінки. На «Поверніть мені красу» їй видалили проблемні вени, підтягнули обличчя, живіт, груди. Але найголовніше – Людмила навчилася любити себе і по-іншому дивитися на життя.

Тепер вона завжди приділяє час догляду за собою, стала носити вкорочені брюки і абсолютно впевнена, що навіть працюючи в городі, потрібно виглядати охайно. Діти зізнаються, що їх мама немов помолодшала на 20 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команда порятунку влаштувала героїні незабутній День народження

Вона стала розбиратися в косметиці, самостійно робити манікюр, красиво одягатися. Але найбільше їм подобається блиск, який з'явився в її очах. Через десятиліття жінка нарешті відчуває себе коханою та щасливою у шлюбі.

Жінка, як і раніше, живе в селі, її оточення не змінилося. Проте змінилося ставлення до багатьох речей.

Я навчилася радіти життю і помічати все хороше, що відбувається в ньому. Зараз я абсолютно інакше дивлюся на свого чоловіка, помічаю і ціную ті позитивні якості, які є в ньому, - зізнається Людмила.

Вперше за довгий час пара відсвяткувала річницю весілля – чоловік влаштував їй романтичне побачення біля співаючих фонтанів. Люся зізнається, що вони відчувають себе часом як закохані підлітки.

Також у сьогоднішньому випуску глядачі дізнаються, у кого з героїнь після проекту відбулося весілля мрії, хто сів за кермо новенького автомобіля, а хто змінив скромний одяг на коктейльні сукні і кружить голови багатьом чоловікам.

Дивіться заключний епізод проекту «Поверніть мені красу» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.