Експерт "Поверніть мені красу" Дмитро Слоссер спростував найпоширеніші міфи пластичної хірургії

Експерт "Поверніть мені красу" Дмитро Слоссер  спростував найпоширеніші міфи пластичної хірургії

Спеціально для "1+1" він розповів про найпоширеніші міфи, які йому доводиться спростовувати найчастіше.

Поділитися:

Трансформації героїнь "Поверніть мені красу", як зовнішні, так і внутрішні, відбуваються при допомозі "Команди порятунку", кожен член якої - найкращий фахівець у своїй сфері. Доктор Дмитро Слоссер - пластичний хірург, який давно працює на міжнародному ринку і має величезний досвід в реконструктивній хірургії. Під час відеозустрічі на сайті "1+1" він розповів про міфи, які йому доводиться спростовувати найчастіше.

Міф 1: Не можна робити операцію на грудях до народження дитини

Тут треба оцінювати не тільки протипоказання. Операція мине успішно, і можна буде без проблем після цього годувати дитину грудьми, але молочна залоза може змінюватися з часом. Краще народити дітей, відгодувати, а після цього займатися грудьми. Інша справа, коли людина комплексує, і  не може через це народити дітей.

Міф 2: Краще збільшувати груди за допомогою власних жирових клітин, а не за допомогою імплантів.

У мене була навіть професійна полеміка з лікарем, який пропонує послуги по збільшенню грудей власними жировими клітинами. Я намагаюся відмовляти своїх пацієнтів від таких експериментів. На сьогоднішній день збільшення грудей за допомогою імплантів - найбезпечніше. Ніяких гелів і жирових клітин не треба. Це може нашкодити діагностиці, і людина пропустить якісь більш серйозні захворювання. Такі, як рак грудей.

Міф 3: Ніс росте

Це звичайна гравітація. Найоптимальніший засіб, що запобігає віковим змінам, - це певні асани йоги, коли стоїш на голові. Ніс не збільшується, він, швидше, опускається. Операція - цей той спосіб, який призупиняє це опущення. Навіть у дітей, які отримали травму носа у ранньому віці, або перенесли операцію на перегородці, ніс не росте. Він залишається маленьким і коротким. Рубець "тримає" ніс, і він не розвивається. Коли люди роблять ринопластику, їх ніс також "фіксується".

Міф 4: Форму носа можна змінити за допомогою гімнастики

Є йога для обличчя, яка дійсно покращує кровообіг, але гімнастику для носа я собі навіть уявити не можу.

Міф 5: Після збільшення губ гіалуроновою кислотою не можна відвідувати солярій

Думаю, що ніяка сонячна радіація і інсоляція на поведінку гіалуронової кислоти не впливає і форму губ це змінити не може.

Міф 6: Операція зі зміни форми вух впливає на здатність чути

Серйозно на слух це вплинути не може. На уловлювання звуків - можливо, але ці зміни настільки мінімальні, що зовсім непомітні.

Повну версію з експертом "Поверніть мені красу" інтерв'ю дивіться у відео.

Нові перетворення героїнь "Поверніть мені красу" дивіться щосереди, о 22:00, на "1+1".