Експерти «Поверніть мені красу» рятуватимуть «попелюшку»

Героїнею сьогоднішнього випуску проекту «Поверніть мені красу» стала 29-річна Ольга Шумейко, яка все життя почувається попелюшкою у власній родині.

Поділитися:

Дівчина отримала дефект щелепи внаслідок пологової травми. Після того, як п’ята реконструктивна операція призвела до клінічної смерті, батьки вирішили припинити спроби відновити обличчя Олі.

Команда порятунку влаштувала героїні незабутній День народженняСпотворена від народження, Ольга Шумейко була несміливою, замкненою дівчинкою. Її мати ніколи не була схильною до сентиментів: не співчувала доньці, не цікавилася, чи легко їй існувати поміж однолітків. Батько, навпаки, маючи добре серце, завжди підтримував Олю. Він навчив доньку усього, що вмів сам: їздити на велосипеді, мотоциклі, автомобілі, рибалити, грати на гітарі. Проте Олі весь час не вистачало маминого тепла.

Дівчина призвичаїлася жити в самотності, та коли їй було 7 років, мама народила сестричку Юлю. Оскільки батьки працювали з ранку до ночі, усі турботи по догляду за сестрою лягли на плечі Олі: вона прала пелюшки, годувала, сповивала, розважала, згодом водила до садочка, гуляла.

На власні розваги в Олі майже не лишалося часу. Юля виросла активною, відкритою дівчинкою. На відміну від Олі у неї склалися дружні стосунки із мамою. Юля виросла, завела багато друзів і перестала спілкуватися із власною сестрою. 

Чи зможе «команда порятунку» відновити зовнішність Олі та її душевний спокій, дивіться сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1».