Стрімке схуднення для героїні «Поверніть мені красу» перетворилося на катастрофу

Уже сьогодні о 22:00 глядачі телеканалу «1+1» побачать вражаючу історію героїні «Поверніть мені красу» Катерини Шевчук.

Поділитися:

Ще з дитинства вона була повненькою. На момент знайомства зі своїм чоловіком вона важила майже 90 кг. За два роки через гормональне лікування жінка набрала понад 30 кг. Вона не помічала проблеми, поки одного разу не почула, як найрідніші люди зневажливо обговорюють її зайву вагу.

Почуте стало для жінки шоком та підштовхнуло її до радикального рішення. Катя практично припинила вживати їжу і майже щодня стала відвідувати тренажерну залу. «Голодні тортури» призвели до того, що за 8 місяців героїня схудла на 70 кг.

Проте екстремальне схуднення призвело до жахливого обвисання шкіри, а в організмі розпочалися незворотні процеси, які зазвичай супроводжують нервову анорексію. Разом із рядом захворювань у Катерини почалася жахлива депресія.  Проте найголовніше – героїня заперечувала існування проблеми.

До реальності Катю повернуло відчуття, що вона втрачає коханого чоловіка. Постійно знервована, роздратована, вона відштовхнула його від себе.

Чи зможе «команда порятунку» допомогти Катерині подолати фізичні і психологічні проблеми, дивіться сьогодні о 22:00 в проекті «Поверніть мені красу» на каналі «1+1».