Наталія Мосейчук розповіла, як проводить час із сім'єю

Наталія Мосейчук розповіла, як проводить час із сім'єю

Як відома ведуча відновлюється після політичних баталій.

Поділитися:

Ведучі суспільно-політичного ток-шоу Право на владу Наталія Мосейчук та Сергій Іванов, які вже два роки працюють пліч-о-пліч, прикрасили обкладинку видання ТВ-Парк й розповіли, як відновлюються після напружених баталій у ефірі, а також пригадали перший спільний прямий ефір.

Сергій порівняв свій дебют у Право на владу з стрибком з парашутом: «Головне - змусити себе вистрибнути, а ось ти вже летиш. Остання хвилина перед ефіром розтягнулася на годинник, а потім почалася програма, і раптом все стало на свої місця. І це відчуття у мене виникло завдяки Наталі. Складно уявити те, як вона вміє тримати ситуацію в руках, виходити з найгостріших дискусій, знаходити саме ті слова, які повинні прозвучати в даний момент».

У програмі Право на владу ведучим доводиться ставити незручні запитання гостям студії, ухилятися від провокацій політиків та захищати телеглядачів від популізму чи обману. Після цих напружених ефірів вдома на ведучих чекають їхні рідні, які й допомагають відновлювати сили:

«Рецепт для відновлення сил один - сім'я, діти. Мені потрібно з головою зануритися в будинок, в побут, в ігри, в пустощі, в борщі, торти, прогулянки, прибирання та прасування. Тобто піти в протилежному напрямку. Побути кілька днів домогосподаркою», - розповідає відома телеведуча Наталія Мосейчук.

Своєю чергою Сергій Іванов зізнався, що через напругу за один ефір може втратити по декілька кілограмів, тому п’ятниця для нього – день мовчання. А коли з’являються вільні дні, він із родиною вирушає відновлювати сили до Карпат – вимикає телефон та живе звичайним сільським життям.

Які стосунки склалися у співведучих Право на владу за кадром, як підтримує Сергій соціальну ініціативу Наталі «Право на освіту» та якому відпочинку надають перевагу телеведучі, читайте в інтерв’ю журналу ТВ-Парк.

Дивіться суспільно-політичне ток-шоу Право на владу щочетверга о 22:30 на телеканалі 1+1.