У «Право на владу» говоритимуть про дестабілізацію в країні

У «Право на владу» говоритимуть про дестабілізацію в країні
1plus1.ua

Гості та експерти в прямому ефірі обговорять ситуацію в Україні.

Поділитися:

Сьогодні, 17 листопада, о 23:00 у суспільно-політичному ток-шоу «Право на владу» гості та експерти в прямому ефірі обговорять ситуацію в країні, а також спробують розібратися у тому, хто намагається її розхитати.

Напередодні третьої річниці Революції Гідності Київ знову починає лихоманити: з 15 листопада в столиці стартували акції протесту, які українська влада вже охрестила частиною плану Кремля «Шатун». Правоохоронці стверджують, що таким чином Росія, використовуючи внутрішні проблеми України і невдоволення людей рівнем життя, спробує дестабілізувати ситуацію в країні на тлі триваючої збройної агресії на Донбасі.

Ведучі ток-шоу «Право на владу» - Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.

Що насправді відбувається, та хто причетний до спроб «розхитування» ситуації в країні? На ці питання спробують відповісти гості та експерти в студії ток-шоу «Право на владу»: Артур Герасимов, народний депутат «Блок Петра Порошенка», Представник Президента у Верховній Раді, Василь Шкляр письменник, член політради партії «УКРОП», Вадим Рабинович, народний депутат, «Опозиційний блок», Сергій Соболєв, народний депутат, ВО «Батьківщина» та Ігор Мосійчук, народний депутат, «Радикальна партія».

Свої запитання телеглядачі можуть ставити за посиланням.

«Право на владу» виходить в прямому ефірі телеканалу 1+1 щочетверга о 23:00. Глядачі в студії - це соціологічна вибірка з усієї України. Разом з експертами вони можуть реагувати на обговорення в студії, голосуючи і відповідаючи на запитання, поставленні на початку програми.