У прямий ефір ток-шоу "Право на владу" прийдуть Гройсман, Аваков, Садовий та Піскун

У прямий ефір ток-шоу "Право на владу" прийдуть Гройсман, Аваков, Садовий та Піскун

Перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами вони будуть відповідати на незручні запитання

Поділитися:

Сьогодні, 9 жовтня, у прямому ефірі "1+1" о 22.30 дивіться новий випуск політичного ток-шоу "Право на владу". Його учасниками стануть  Віце-прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков,міський голова Львова Андрій Садовий, екс-генеральний прокурор України Святослав Піскун. Теми програми – "Вуличні бунти: ким спровоковані?" та "Очищення влади – хто проти?"

Перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами вони будуть відповідати на незручні запитання, аби довести, що дійсно мають право на владу. Початок ефіру - о 22:30. Експертами "Право на владу" сьогодні стануть блогер, бізнесмен, член Громадського Люстраційного комітету Карл Волох, Координатор виборчих програм громадянської мережі "ОПОРА" Ольга Айвазовська, шеф-редактор інформаційного агентства УНІАН Михайло Ганницький,голова правлінняЦентру протидії корупції Тетяна Пеклун.

Ток-шоу "Право на владу" перевіряє політиків за кількома аспектами: чи вірять їм глядачі, чи поділяють їхню позицію експерти, чи погодяться з ними опоненти та чи не піймають їх на брехні журналісти. 

Нагадаємо, учасниками кожного випуску "Права на владу" є четверо політиків. За правилами проекту, вони не знають, хто є ведучим ток-шоу, і чують лише його неупереджений голос за кадром. Таким чином вони не мають змоги впливати на ведучого. 

Політик отримає "право на владу" лише за умови, що буде переконливим для опонентів, експертів і глядачів та пройде журналістську перевірку на правдивість.

В ефірі "1+1" "Право на владу" виходить щочетверга о 22:30.