У прямий ефір ток-шоу "Право на владу" прийдуть Заліщук, Луценко, Чорновол та Соболєв

У прямий ефір ток-шоу "Право на владу" прийдуть Заліщук, Луценко, Чорновол та Соболєв

Сьогодні, 30 жовтня, у прямому ефірі "1+1" о 22.30 дивіться новий випуск політичного ток-шоу 

Поділитися:

Сьогодні, 30 жовтня, у прямому ефірі "1+1" о 22.30 дивіться новий випуск політичного ток-шоу "Право на владу". Його учасниками стануть  кандидат у народні депутати від партії "Блок Петра Порошенка" (№18) Світлана Заліщук,  кандидат у народні депутати від партії ВО "Батьківщина" (№3) Ігор Луценко, кандидат у народні депутати від партії "Народний фронт" (№2) Тетяна Чорновол, кандидат у народні депутати від партії "Об'єднання "Самопоміч" (№13) Єгор Соболєв. Теми програми – "Коаліціада – боротьба за право рятувати країну?" та "Депутатський мінімум – як прожити на зарплату?"

Перед глядачами, експертами, опонентами та журналістами вони будуть відповідати на незручні запитання, аби довести, що дійсно мають право на владу. Початок ефіру - о 22:30. Експертами "Право на владу" сьогодні стануть журналіст Валерій Калниш, кореспондентка ТСН Ірина Павленкок, голова правлінняЦентру протидії корупції Віталій Шабунін.

Ток-шоу "Право на владу" перевіряє політиків за кількома аспектами: чи вірять їм глядачі, чи поділяють їхню позицію експерти, чи погодяться з ними опоненти та чи не піймають їх на брехні журналісти.

Нагадаємо, учасниками кожного випуску "Права на владу" є четверо політиків. За правилами проекту, вони не знають, хто є ведучим ток-шоу, і чують лише його неупереджений голос за кадром. Таким чином вони не мають змоги впливати на ведучого. 

Політик отримає "право на владу" лише за умови, що буде переконливим для опонентів, експертів і глядачів та пройде журналістську перевірку на правдивість.

В ефірі "1+1" "Право на владу" виходить щочетверга о 22:30.