Сотні пар одружилися в Україні в день королівського весілля

Сотні пар одружилися в Україні в день королівського весілля
gettyimages.com

Сьогодні, 19 травня, британський принц Гаррі одружився зі своєю нареченою Меган Маркл.

Поділитися:

Сьогодні, 19 травня, коли , сотні пар відсвяткували весілля в Україні. Згідно з даними Головного територіального управління юстиції, лише у Києві 105 пар побажали зареєструвати шлюб у цей день. Окрім цього, деякі закохані скористалися послугою «шлюб за добу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл готується стати мамою

Команда Телевізійної служби новин каналу 1+1 вирішила привітати молодят та передала їм вітання з Лондона - саме звідти сьогодні вийде випуск ТСН:

«Любі молодята, команда ТСН передає вітання з Лондона, де сьогодні відбувається одне з найгучніших весіль світу - принц Гаррі та акторка Меган Маркл офіційно стали чоловіком та дружиною. Наречено, бажаємо тобі завжди відчувати себе принцесою за надійним плечем турботливого чоловіка. Наречений, нехай твоя обраниця щодня надихає тебе на шляхетні вчинки та величні досягнення. Нехай цей символічний день стане яскравим початком вашого королівського сімейного життя!»

Зокрема, святкові листівки отримали пари, які сьогодні одружилися в Центральному Палаці урочистих подій та Документ-сервісі “ГОТОВО”.

А подробиці справжнього королівського весілля принца Гаррі та Меган Маркл дивіться вже сьогодні о 19:30 у випуску ТСН, який Наталія Мосейчук проведе безпосередньо із небережної Темзи у Лондоні. Також журналіст ТСН Ольга Кошеленко перебуватиме на місці проведення весілля - біля Віндзорського замку.

Нагадаємо, ТСН продовжує практику виїзних студій "просто неба", коли ведучі висвітлюють новини безпосередньо з місця однієї з головних подій дня. Весілля принца Гаррі та американської акторки Меган Маркл вже називають одним з наймасштабніший та найдорожчих за останнє століття, і випуск ТСН відповідатиме цій світовій події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найзірковіші гості королівського весілля (фото)