Неочікувано: Шоу «Розсміши коміка» змінило формат

Буде цікаво: Шоу «Розсміши коміка» змінило формат | 1+1
1plus1.ua

Розсмішити Кошового і Ткача спробують зірки українського шоу-бізнесу.

Поділитися:

Нещодавно в Києві відбулися зйомки нового сезону гумористичного проекту «Розсміши коміка» від студії «Квартал 95», який вже невдовзі побачать глядачі 1+1. Суддями проекту будуть Євген Кошовий і Юрій Ткач, незмінний ведучий – Ігор Ласточкін. Відтепер шоу буде виходити в неочікуваному форматі – воно стане не тільки розважальним, а й соціально спрямованим.

За словами одного з редакторів «Розсміши коміка» Михайла Мартинюка, новий сезон вирішили зробити благодійним – виграні кошти буде витрачено на реалізацію соціальних проектів по всій Україні, наприклад, створення дитячого майданчику чи інклюзивної сенсорної кімнати. Учасники шоу будуть об’єднуватися в команди, кожна з яких представлятиме конкретне місто та соціальну ініціативу, на втілення якої вони спробують заробити гроші за допомогою гумору. 

«Усього в нас буде вісім команд, у кожному випуску ‒ представники таких міст: Київ, Одеса, Вінниця, Полтава, Хмельницький, Луганськ, Запоріжжя та Дніпро», – говорить Михайло Мартинюк.

І якщо раніше в «Розсміши коміка» зазвичай приходили спробувати свої сили люди з народу, то в новому сезоні цю можливість довірили професіональним зіркам. У проекті глядачі побачать вже відомих гумористів, акторів, учасників stand-up проектів і популярних медійних особистостей, серед яких – Олександр Пікалов, Влад Яма, Арсен Мірзоян, Дмитро Коляденко, учасниці «Жіночого Кварталу» та ін.

Також уперше за вісім років існування програми з'явиться «сума, що не згорає». Якщо учасник після чергової хвилини гри не зможе розсмішити Євгена Кошового та Юрія Ткача, у нього все одно на рахунку залишаться раніше зароблені гроші. Та якщо гумористам зовсім не вдасться розсмішити суддів, вони будуть змушені реалізувати соціальний проект, задля якого прийшли на шоу, за власні кошти.

Прем’єра оновленого «Розсміши коміка» відбудеться на телеканалі 1+1 вже цієї осені.