Зеленський і Кошовий розповіли, що роблять щоб не сміятися, і в чому запорука успіху кожного коміка

Зеленський і Кошовий розповіли, що роблять щоб не сміятися, і в чому запорука успіху кожного коміка

Вчора в Києві відбулися зйомки нового сезону гумористичного шоу "Розсміши коміка", який вже незабаром з'явиться на екранах 1+1.

Поділитися:

Вчора в Києві відбулися зйомки нового сезону гумористичного шоу "Розсміши коміка", який вже незабаром з'явиться на екранах 1+1. Зіркові коміки Євген Кошевий і Володимир Зеленський разом із неперевершеним ведучим Віктором Васильєвим щедро вітали нових учасників жартами, не шкодуючи для них своїх посмішок.

За 50 тисяч гривень до славнозвісних коміків приїхали змагатися як новачки, так і давно уже знайомі нам учасники, які вже не раз спробували свою удачу на цьому проекті. Географія бажаючих підзаробити на власному почутті гумору, як завжди вийшла далеко за межі України. Тут були гумористи з Росії, Білорусі, Молдови і навіть Придністров'я.

Зловити хоч хвилинку слави виходили на сцену як поодинокі учасники, так і дуети, тріо, та навіть цілі квартети. Сімейні пари, куми, друзі, студенти, колеги по роботі, пенсіонери, всі приїхали до коміків тільки за одним - за їхніми усмішками, і заради цього були ладні на все. Учасники смішили коміків своїми анекдотами, співали частушки і пісні, показували мініатюри, грали на гітарі, гармошці, бубоні. Дівчата одягали високі підбори та коротенькі спідниці, бабусі – рясно вишиті сорочки…

"Щоб сьогодні не сміятися, я вчора тричі подивився фільм "Хатіко", - жартуючи на початку програми скаже Володимир Зеленський.

"А моя дружина вчора цілий день ходила по магазинах, і я сьогодні рано подивився чеки…", - підтримує його Євген Кошевий.

Але навіть не дивлячись на таку серйозну підготовку, стримати себе комікам вдається не завжди.

"Сьогодні мабуть людини 4 виграло 50 тисяч", - каже Зеленський.

"Мало хто забирав 5. Забирали по 10, по 20 і по 50 тисяч", – доповнює його Кошевий.

Коміки запевняють, що не мають жодного грошового ліміту, і готові всім хто їх зможе розсмішити віддати гроші.

"В нас нема такого, що ми дуже терпимо, хоч концепція програма заключається в тому, щоб нас смішили, а ми не сміялися, ми реально зацікавлені, щоб люди виграли. Якщо люди нас смішать – ми віддаємо гроші. Ми готові віддати кожному 50 тисяч хто нас розсмішить", - зізнається Зеленський.

Запорукою успіху гумориста який виходить на сцену, розповідають коміки, є не стільки рівень жартів, скільки їхня подача, і сам учасник.

"Навіть не рівень жартів, а рятує особистість, коли приходить людина, якій хочеться віддати гроші", - зізнаються вони.

Дивіться нові випуски програми "Розсміши коміка"  щосуботи о 18:30 на 1+1.