Земляк Зеленського виграв 50 тисяч завдяки жартам про дітей зірок

Учасник Розсміши коміка. Діти Микита Лебедь виграв 50 тисяч
Розсміши коміка. Діти - 5 випуск

Микита Лебедь із Кривого Рогу вразив коміків своєю майстерністю

Поділитися:

12-річний Микита Лебедь із Кривого Рогу виграв 50 тисяч на шоу Розсміши коміка. Діти від 30.04.2016. Маленький земляк одного з суддів Володимира Зеленського вразив аудиторію не тільки чудовими жартами, а й манерою їх подання.

Так, учасник по-дорослому чітко й ритмічно читав тексти і майстерно їх відігрував. За словами відповідального відмінника Лебедя, так добре триматися на сцені він навчився, переглядаючи дорослу версію Розсміши коміка.

Микито, помітно, що ти готувався. Ти класно читаєш жарти і робиш це дуже професіонально. У тебе швидкий темп, як зазвичай буває у дорослому «Комікові», - відзначив Володимир Зеленський.

До речі, тема виступу Лебедя також потішила коміків. Володимир Зеленський і Євген Кошовий не могли не сміятися, коли 12-річний хлопчик жартував про дітей відомих особистостей, зокрема Ірини Білик, Тіни Кароль та Арсенія Яценюка.

Завдяки своєму талантові і ретельній підготовці Лебедь виграв суперприз, який пообіцяв витратити на оновлення комп’ютерного обладнання вдома.

Як Микита Лебедь із Кривого Рогу виступав на шоу Розсміши коміка. Діти від 30.04.2016 дивіться у відео онлайн.

Нагадаємо, у суботу, 30.04.2016, на шоу Розсміши коміка. Діти прийшло тріо з Одеси - школярі Андрій Подоба, Поліна Бондаренко й Данило Сорокін. Юні гумористи жартували не лише на дитячі теми, а й про стосунки та політику, чим і приголомшили суддів..