На День Незалежності 1+1 покаже концерт ОЕ з унікальною відео-графікою

Традиційно до 25-річчя Незалежності України телеканал 1+1 готує телеглядачам особливий спецпроект.

Поделиться:

Святкова програма стартувала днями з промо-кампанії, у рамках якої був презентований перший відеоролик із ведучими 1+1 та видовищними кадрами знакових місць України, що увійшли до проекту «Моя країна».

24 серпня, в День Незалежності України, канал покаже спеціальний проект «Океан Ельзи. Без меж» - телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017».

Супроводжувати концертні номери «Океана Ельзи» у телеверсії будуть сюжети про знаменитих і звичайних, маленьких і дорослих українців, які живуть на Заході та Сході, а також в інших країнах світу, чиє життя змінила творчість гурту. Багато з них поділяться особистими історіями про те, як разом із музикою гурту, який є майже ровесником незалежності, змінювалася не тільки країна, але й життя нового покоління незалежних українців. Кожен може стати частиною спеціального проекту «1+1», розповівши свою історію і надіславши її творцям фільму.

Виробництвом спецпроекту до Дня Незалежності займається «1+1 Продакшн».

Музика «Океану Ельзи» є визначальною для України. Під пісні найпопулярнішого гурту ми закохуємося, мріємо, сумуємо, радіємо, віримо в себе і свою країну. Ми дуже старалися створити гідну візуалізацію віршам і музиці Святослава Вакарчука, хотіли підкреслити актуальність української культури, мистецтва. У сценічній графіці ми покажемо глядачам інтерпретацію картин Марії Примаченко, Тараса Шевченка, - розповідає Генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

Унікальну відео-графіку та незвичайні спецефекти, які прикрашатимуть проект «Океан Ельзи. Без меж», можна буде побачити тільки в телеверсії саме у День Незалежності України. Окрім того, мільйони українців, які будуть святкувати з телеканалом «1+1» ювілей Незалежності нашої країни, побачать унікальне документальне розслідування власного виробництва про історію України, спеціальні випуски ТСН та фільми. Святкуймо 25-річчя Незалежності України разом!