"4 весілля" об'єднали Схід та Захід

"4 весілля" об'єднали Схід та Захід

Сьогодні о 22.00 телеглядачі "1+1" знову стануть свідками запеклої боротьби жіночих характерів учасниць найпозитивнішого романтичного реаліті-шоу "4 весілля".

Поделиться:

У п'ятому випуску ювілейного п'ятого сезону проекту боротися за поїздку до Болгарії будуть наречені, здатні на найнесподіваніші витівки заради заповітної перемоги.

Сьогодні о 22:00 телеглядачі "1+1" побувають відразу на чотирьох весіллях: "сонячному весіллі" в селі Кушелівка, оформленої в жовтому кольорі, весіллі в Івано-Франківську, на якій об'єднаються Схід та Захід, весіллі в стилі "фото" в Харкові, організованим справжніми любителями "селфі" і футбольному весіллі в Запоріжжі.

У сьогоднішньому випуску телеглядачі побачать весілля пари, чия історія кохання дійсно незвичайна. Ліляну та Івана розділяли понад 1000 кілометрів, адже наречена з Івано-Франківська, а її наречений - з Лисичанська. Але вже неодноразово проект "4 весілля" доводив, що коханню підвладні будь-які відстані. Всього одна зустріч Ліляни та Івана пройшла між знайомством та пропозицією руки і серця. На їхньому весіллі, оформленому з місцевим колоритом, об'єдналися два віддалені регіони нашої країни, різні культури і звичаї.

Іншою особливістю п'ятого випуску "4 весілля" стане те, що одна з наречених вийде заміж в гіпсі. Для неї це зовсім не проблема, адже наречений готовий носити кохану на руках скільки буде потрібно.

Одна з учасниць вирішить встановити власний рекорд на весіллі суперниці. Дівчина заявила, що вип'є цілу пляшку шампанського всього за 1 хвилину. Чи вдасться їй це, телеглядачі дізнаються вже сьогодні на телеканалі "1+1".

Нагадаємо, за умовами проекту, чотирьом нареченим-конкуренткам потрібно виставити оцінки одна одній за красу весільної сукні, різноманітність меню, оригінальність місця проведення і загальне враження від свята. Наречена, яка отримає найбільшу кількість балів від суперниць, вирушить у весільну подорож зі своїм коханим.

Чи переможе справедливість над бажання здобути перемогу будь-якою ціною, телеглядачі дізнаються вже сьогодні о 22:00.