Як персони з українського кіно потрапили на марки та монети

Як персони з українського кіно потрапили на марки та монети
Кадр із фільму «Це всього лиш кінець світу»

У програмі «Арґумент-Кіно» йтиметься про монети й марки, присвячені персонам та подіям української кінематографії.

Поделиться:

Вночі з 30 на 31 жовтня о 01:20 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові з художником Миколою Кочубеєм ітиметься про монети й марки, присвячені персонам та подіям української кінематографії.

Також на глядачів чекає розповідь про найприкметніші кінотеатральні прем’єри наступного тижня: український містичний трилер В’ячеслава й Олександра Альошечкіних «Чунгул», американський горор «Віджа: Походження зла» реж. Майкла Фленеґена, американський трилер «Аудитор» з Беном Ефлеком у головній ролі, володар Ґран-прі останнього Каннського фестивалю – фільм канадця Ксав’є Долана «Це всього лиш кінець світу» та анімація для дітей «Тролі» під музику Джастіна Тімберлейка.

Окрім того, у найближчому випуску «Арґументу-Кіно» – телесеї про французьку акторку Анні Жирардо, американську акторку Вайнону Райдер та італійського режисера й актора Роберто Беніньї.

Микола Кочубей – графік та живописець. Народився 1956 року в Києві. Навчався в Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури. З 1996 року очолює секцію художників графічного мистецтва Київської організації Національної спілки художників України. Дизайнер поштових марок, автор ескізів ювілейних і пам'ятних монет, зокрема, присвячених персонам та подіям української кінематографії.