«1+1» покажет второй сезон сериала «Центральная больница»

«1+1» покажет второй сезон сериала «Центральная больница»
1plus1.ua

«1+1 Продакшн» начал работу над вторым сезоном сериала «Центральная больница», который с успехом прошел на телеканале «1+1» и стал лучшим сериалом летом 2016 года на украинском ТВ.

Поделиться:

«1+1 Продакшн» почав роботу над другим сезоном серіалу «Центральна лікарня», який з успіхом пройшов на телеканалі «1+1» і став кращим серіалом літа 2016 року на українському ТБ.

«Центральна лікарня» протягом 2 місяців впевнено утримувала лідерство в ТОП найбільш рейтингових серіалів минулого літа, з перших серій викликавши високий глядацький інтерес. Рейтинг фінальної шістдесятої серії склав 6.4%, частка - 22.1%. Таким чином, на фінальному епізоді серіал оновив власний рекорд телеперегляду за аудиторією 18-54 (Україна).

Середня частка т/с «Центральна лікарня» склала 17.6% за аудиторією 18-54 (Україна) і 15.6% - по 18-54 (50К+). Серіал зі значним відривом лідирував у слоті показу, помітно випереджаючи за популярністю телепродукти на інших каналах.

«Центральна лікарня» стала важливим етапом в житті «1+1 Продакшн». Ми обіцяємо не підвести наших глядачів і в другому сезоні розповісти про нові цікаві події з життя улюблених персонажів. Можу відкрити таємницю - в долі Маргарити і Рустама виникнуть нові обставини, і вони знову будуть перевіряти свої почуття на міцність. Ми вдячні телеканалу «1+1» за можливість продовжити роботу над своїм улюбленим проектом, - говорить генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна.

«Після відходу з ринку російського серіального контенту «1+1» працює в різних жанрових напрямках: це і драми, і комедії, і спецподії. Медична драма в українських реаліях була не очевидним вибором, але канал повірив ентузіазму «1+1 Продакшн», і показ серіалу отримав один із кращих результатів у співвідношенні ціни та якості на сьогоднішньому українському ринку», – розповіла головний продюсер серіалів та фільмів каналу «1+1» Олена Васільєва.

Нагадаємо, прем'єра серіалу «Центральна лікарня» виробництва «1+1 Продакшн» відбулася 4 липня. Головні ролі виконали улюблені українські актори Ольга Гришина (лікар-хірург), Ахтем Сеітаблаєв (лікар-хірург), Марк Дробот (лікар-хірург), Станіслав Боклан (головний лікар), Ірина Новак (старша медсестра). Режисер серіалу - Віра Яковенко, креативний продюсер - Олена Єремєєва. Продюсери - Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна.