Ольга Гришина: біографія, особисте життя і кар'єра актриси

Ольга Гришина: біографія, особисте життя і кар'єра актриси

Українська акторка розповіла про свою сім'ю та роботу над серіалом Центральна лікарня.

Поделиться:

Із 31-го липня на 1+1 повернувся  серіал Центральна лікарня, де одну з головних ролей – досвідченого хірурга – зіграла українська акторка Ольга Гришина.

БІОГРАФІЯ

Ольга Гришина народилася у 29 червня 1982 року в Києві. У 2007 році закінчила Київський національний університет кіно, театру та телебачення ім. Карпенка-Карого.

Дебютувала у 2002 році в серіалі українського режисера Анатолія Матешко "Критичний стан".

ЗАХОПЛЕННЯ

У дитинстві Ольга Гришина захоплювалася балетом. Актриса присвятила цьому хобі 12 років. Ольга навіть планувала вступати на хореографічне відділення, проте відмовилася від цієї затії через жорстоку самокритику.

Роль актриси Ольга приміряла ще в школі. Проте перед тим, як вступити в  Київський національний університет кіно, театру та телебачення ім. Карпенка-Карого, Ольга Гришина два роки провчилася в Національному технічному університеті Київський політехнічний інститут.

Через два роки я все ж ризикнула і подала документи туди, куди мене тягнуло найбільше – на акторський факультет, – каже Ольга Гришина.

ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ

Ольга Гришина намагається вільний час приділяти своїй донечці. Актриса не любить багатолюдні місця. Щаслива матуся з донькою віддають перевагу прогулянкам у парку або походам в океанаріум.

Після пологів я брала паузу між зйомками і займалася донькою сама. Тепер няньчиться вся сім'я – допомагають батьки і чоловік, – каже Ольга Гришина.

Сім’я актриси не любить дивитися телевізор. За словами Ольга Гришиної, її донька знає, що вона працює акторкою, проте жодного разу не бачила маму на екрані.

РОБОТА НАД СЕРІАЛОМ ЦЕНТРАЛЬНА ЛІКАРНЯ

У новому українському серіалі Центральна лікарня Ольга Гришина зіграла одну з головних ролей – хірурга Маргариту Главатських. Незважаючи на те, що у медицині зазвичай домінують чоловіки, Маргарита зуміла стала одним із найкращих лікарів.

Мама Ольга Гришиної – фельдшер-лаборант, тому акторка багато знає про роботу в лікарні.

Актриса зізналася, що під час зйомок серіалу Центральна лікарня для неї не просто було запам’ятовувати медичні терміни.

Одним з найскладніших моментів був той, коли мені довелося робити непрямий масаж серця. Я відчувала велику відповідальність і навіть страх, – зізнається акторка.

Для того, щоб у кадрі все виглядало реалістично, на знімальному майданчику працював спеціальний медичний консультант, який вчив акторів робити непрямий масаж серця, перев’язки і пояснював складні медичні терміни.

Нагадаємо, що саундтрек до серіалу Центральна лікарня написав музичний продюсер Руслан Квінта.

Глядачі 1+1 зможуть побачити Ольгу Гришину в серіалі Центральна лікарня вже з 4-го липня.

Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – перша серія онлайн 04.07.2016. Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – друга серія онлайн 04.07.2016.