Юрій Горбунов кардинально змінив імідж (фото)

Центральна лікарня: Юрій Горбунов зіграв роль чиновника з облздраву

Юрій Горбунов відростив густу бороду і змінив зачіску.

Поделиться:

Сьогодні, 4 липня, о 21.30 на телеканалі 1+1 стартує новий мелодраматичний серіал виробництва 1+1 Production Центральна лікарня

Одну з ролей у серіалі, чиновника із облздраву, виконав народно улюблений актор і телеведучий Юрій Горбунов. Спеціально для ролі у Юрія Горбунова з’явилась борода і нова зачіска.

Я граю справжнього бюрократа, який ретельно перевіряє медичні заклади у своїй області. Мій герой прискіпливий, наполегливий та уважний до дрібниць. Також саме в цю лікарню він приїздить досить часто з перевірками, адже тут працює його син, якого мій герой намагається постійно тримати під контролем, – каже Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що Центральна лікарня – це 60-серійна мелодрама. За сюжетом серіалу у центральну лікарню провінційного міста, де одним із лікарів-хірургів працює молода, гарна і вольова жінка Маргарита Сергіївна (роль зіграла Ольга Гришина), приїздить талановитий лікар-хірург Рустам (зіграв Ахтем Сеітаблаєв). Маргариту і Рустама пов’язує давній роман.

Головні ролі у серіалі виконали улюблені українські актори Ольга Гришина (лікар-хірург), Ахтем СеітаблаєвАхтем Сеітаблаєв: біографія, особисте життя і найкращі фільми (лікар-хірург), Марк Дробот (лікар-хірург), Станіслав Боклан (головий лікар), Ірина Новак (старша медсестра). Режисер серіалу – Віра Яковенко, креативний продюсер – Олена Єрємєєва. Продюсери – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна.

Спеціально для зйомок Центральної лікарні було збудовано павільйон декорацій, загальною площею 1300 кв.м. У павільйоні є лікарняна зона – це і медичні палати з ліжками, і маніпуляційний кабінет, ординаторська, операційна, гардеробна, ліфти і коридори, кабінет головного лікаря, а також 5 квартир головних героїв.

Саундтрек Любов тебе знайде до серіалу Центральна лікарня написав Руслан Квінта, музичний продюсер Голос країни 6.

Дивіться серіал Центральна лікарня з понеділка по четвер о 21.30 на 1+1.

Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – перша серія онлайн 04.07.2016. Дивіться новий український серіал Центальна лікарня – друга серія онлайн 04.07.2016.