Джамала обере представника України на «Євробаченні 2017»

Голос країни
Євробачення 2017: Тренер Голос країни 7 Джамала обере представника України на Євробаченні 2017
1plus1.ua Фотографія: Тренер Голос країни 7 Джамала

Тренер вокального шоу Голос країни 7 Джамала стане членом журі пісенного конкурсу.

Поделиться:

Співачка Джамала, яка здивувала прихильників сміливою зміною образуТренер Голос країни 7 Джамала вразила прихильників новим сміливим стилем (фото), допоможе обрати представника від України на пісенному конкурсі Євробачення 2017. Зірковий тренер увійшла до складу журі національного відбору.

Керівник нацвідбору Наталія Франчук повідомила, що, за великим рахунком, іншого кандидата бути не могло.

По-перше, саме Джамала принесла перемогу Україні на Євробаченні 2016, по-друге, вона зможе поділитися досвідом участі в конкурсі й максимально підготувати учасника, щоби той повторив її успіх, – пояснила таке рішення Франчук.

Голова НТКУ Зураб Аласанія підкреслив, що згода артистки, "яка після перемоги на "Євробаченні-2016" стала без перебільшення світовою зіркою, свідчить про те, що вона залишилася тією самою Джа, дівчиною з відкритою та щирою душею".

Аласанія вважає, що Джамала у складі журі буде прекрасно мотивувати учасників пісенного конкурсу.

Переконаний, що присутність у журі справжньої переможниці, яка уособлює втілену мрію, спонукатиме круті музичні гурти й талановитих виконавців, що ними багата наша країна, брати участь у конкурсі та надихатиме конкурсантів викладатися на повну, - зазначив голова НТКУ.

Першим членом журі конкурсу став музичний продюсер і композитор Костянтин Меладзе.

Нагадаємо, за результатами битви міст, Київ отримав можливість проведення пісенного конкурсу Євробачення 2017. На це швидко відреагував шоу-мен Євген Кошовий, який у новому випуску ЧистоNews розповів, чому Євробачення 2017 треба провести на ТроєщиніЄвген Кошовий розповів, чому Євробачення 2017 треба провести на Троєщині.

Новости по теме