На "Голосі країни" Ані Лорак впала до ніг учасника

Голос країни
На "Голосі країни" Ані Лорак впала до ніг учасника

Довгоочікуване "Перезавантаження" нарешті розпочнеться цієї неділі – з новими тренерами, новою ведучою, новою сценою, а головне – новими, нечутими, унікальними голосами

Поделиться:

Довгоочікуване "Перезавантаження" нарешті розпочнеться цієї неділі – з новими тренерами, новою ведучою, новою сценою, а головне – новими, нечутими, унікальними голосами.

Чи виправдає проект сподівання глядачів? Переконані, навіть перевершить.

Серед відкриттів першого епізоду – не лише талановиті учасники, але й, здавалося б, давно відомі та знані тренери і ведуча.

5 речей, які здивують вас цієї неділі:

1. Ольга Фреймут – сама відвертість

"Уся країна чекала на цю подію, як чекають хлопця з армії і птахів з вирію, а я хотіла сюди сильніше, аніж заміж", - зізнається ведуча Ольга Фреймут на початку першого епізоду і не знижує градус щирості упродовж всієї програми.

2. Ані Лорак - точно знає, чого хоче

Такою Ані Лорак ви точно не бачили - у боротьбі за учасників співачка діє рішуче та відверто. Почувши один з голосів, зіркова наставниця підвелася з крісла і попрямувала на заманливі звуки, а дійшовши до сцени, просто прихилила голову до ніг учасника.

"Я йшла за покликом серця, я не контролювала своє тіло, бо це був божественний голос, сповнений любові та пристрасті", - зізналася співачка. Чий голос змусив Ані Лорак забути про все та схилити голову перед талантом – побачимо в неділю.

3. Сергій Лазарєв танцює рок-н-рол

Сергій Лазарєв, схоже, отримує справжнє задоволення від ролі тренера. Почувши запальну мелодію, він може легко зірватися з крісла та вибігти на сцену, підтанцьовуючи учасникам.

4. Тамара Гвердцителі співає рок

Мало хто міг уявити, що представниця класичної школи музики, легендарна Тамара Гвердцителі підспівуватиме учасникам, які виконують пісні гуртів Led Zeppelin та "Арія". Здивувався навіть Святослав Вакарчук: "Тамара Гвердцителі прекрасно розбирається в музиці, знає всі імена, всі назви пісень, класику, джаз, естраду, рок, поп, - все! Вона професіонал, це одразу видно".

5. Святослав Вакарчук – майстер компліментів

Співак готовий вдаватися до тактики неоднозначних жартів та сміливих компліментів, коли йдеться про боротьбу за талановитих вокалісток. Чи матиме така тактика результат – ще побачимо.

Виступи учасників першої програми з'явились у мережі ще до ефіру. Вже сьогодні можна уявити, що відчували наставники на етапі "сліпих прослухувань", сидячи спиною до сцени та оцінюючи виключно вокал учасників.

Нагадаємо, в перших епізодах "Голосу країни. Перезавантаження" тренери формуватимуть команди по 14 учасників у кожній.

На офіційному сайті каналу стартує спецпроект "Голос країни. Бекстейдж", де з'являтимуться ексклюзивні відеорепортажі з-за лаштунків.

Перший випуск четвертого сезону "Голос країни. Перезавантаження" дивіться у неділю, 2 березня, о 20:45 на 1+1.

Новости по теме