Потап рассказал, чего ждать от новых тренеров «Голоса страны-7»

Голос країни

Потап поделился впечатлениями про новых наставников шоу  «Голос страны».

Поделиться:

Творці «Голос країни 7» розповіли, що змінилося у новому сезоні шоуВже цієї неділі, 22 січня, о 21-00 стартує прем'єра нового сезону талант-шоу «Голос країни». За лаштунками Потап поділився враженнями про своїх суддівських колег. Нагадаємо, журі «Голос країни» стануть: Джамала, Тіна Кароль, Сергій Бабкін та Потап.

Ведучими ж залишаться незмінні та всіма кохані – Юрій Горбунов та Катерина Осадча. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Звабливий Сергій Бабкін продемонстрував неймовірну фізичну форму (фото). 

«Голос країни-7» – це абсолютно інший сезон. І все розпочалося зі зміни тренерів. Абсолютно нові відчуття у кріслі, бо з'явилася Джамала та Сергій Бабкін. – поділився Потап.

Джамала знайома з Потапом вже 15 років. Шукаючи солістку для дуету, Олексій пропонував це місце їй, але Джамала відмовила Потапу

Таке відчуття, що вона зіткана з музики. Вона завжди говорить правду.  Вона безмежно чесна. Я її знав 15 років назад, і вона не змінилася. Вона залишилася такою ж Джамалою, чи то пак Сусанною, як я її називаю. – розповів Потап.

Сергій Бабкін додав тепла у проект. Він – чудовий співак, актор та романтик.

Він відчуває людей та любить життя. – зауважив Потап. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап зізнався, де він познайомився з Бабкіним.

Тіна Кароль, ніби з'єднуючий місток між проектом та його тренерами – коли Олексій Потапенко прийшов новачком, Тіна була досвідченим тренером «Голосу країни».

Справжнє, дружнє та веселе змагання між тренерами – ось чим відрізняється новий сезон «Голосу країни. – підсумовує Потап.

Не пропустіть вже цієї неділі шоу «Голос країни» о 21-00 на 1+1!

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, чого очікувати від «Голос країни 7».

Новости по теме