Тіна Кароль у незвичному образі прикрасила обкладинку іменитого глянцю

Голос країни
Тіна Кароль на обкладинці Harper's Bazaar.

Українська співачка стала героїнею нового випуску Harper's Bazaar.

Поделиться:

Сьогодні у світ виходить грудневий випуск відомого видання Harper's Bazaar. Уперше обкладинку цього глянцевого видання прикрасила українська співачка, тренер вокального шоу Голос країни Тіна Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена тренерів восьмого сезону Голосу країни

 

Також співачка дала виданню інтерв'ю, в якому розповіла про виклик, який кинула всім нам, і про своє ставлення до моди.

«Чи може маленька дівчинка змагатися з дорослою жінкою, бути сильною? Вона не думає про це, вона природна. У цьому її сила. Подивіться на дитину – вона природна і безстрашна, у неї немає меж. Весь світ – її. Так і в мене», – пояснила Кароль.

Я не жінка і не дівчина, я дівчинка. Маленька, але не безпорадна, а вимоглива до себе й амбітна. За відчуттями мені завжди 16. Навіть будучи мамою, я не відчуваю всю цю дорослу ношу і тягар відповідальності, – зізналася Тіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль презентувала книгу своїх портретів

«Я проти накопичення грошей. Вони лише інструмент, за допомогою якого можна зробити свій світ і світ інших кращим. Та сама історія з творчістю, сценою. Це колообіг. Якщо не віддаєш, не отримуєш нічого натомість. Жадібні люди, матеріально або емоційно, втрачають завжди значно більше. Щедрі – отримують удвічі більше», – вважає спічвака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль розсекретила свою вагу

Новости по теме