Учасник з Караганди позичив гроші на квиток, щоб приїхати на "Голос країни"

Голос країни
Учасник з Караганди позичив гроші на квиток, щоб приїхати на "Голос країни"

Зради "Голосу країни" Калджан Темірбаєв подолав тисячі кілометрів. 47-річний чоловік позичив гроші на дорогу у своїх знайомих і приїхав з Караганди до Києва

Поделиться:

Зради "Голосу країни" Калджан Темірбаєв подолав тисячі кілометрів. 47-річний чоловік позичив гроші на дорогу у своїх знайомих і приїхав з Караганди до Києва за своєю мрією, щоб потрапити в "Голос країни".

"В Інтернеті дивився якусь пісню, шукав варіант її виконання і випадково наткнувся на відео "Голосу країни". І ось я тут. Грошей як таких не було, тож довелося позичити на квиток. В мене є маленький магазинчик і великий кредит. Я взагалі живу по-справжньому тільки коли співаю", - розповів він.

На жаль, ніхто із зіркових тренерів так і не повернувся на майже академічне виконання Калджаном "Caruso". Хоча вже за мить, коли учасник акапельно виконав народну казахстанську пісню, тренери пожалкували про це. Усі вони з великою повагою віднеслися до такого сміливого вчинку Темірбаєва приїхати на конкурс за покликом своєї мрії.

"Я думаю, що дійсно щаслива людина та, в якої доросла голова і дитяче серце", - сказав Вакарчук і запропонував Калджану зустрітися в Караганді, коли "Океан Ельзи" буде виступати там з концертом.

Нагадаємо, що в перший день сліпих прослуховувань Святослав Вакарчук не поповнив свою команду жодним учасником, а вже наступний випуск "Голосу країни" дивіться 9 березня о 20:15 на 1+1.

Новости по теме