Все, що треба знати про "Голос країни. Перезавантаження"

Голос країни
Все, що треба знати про "Голос країни. Перезавантаження"

- "Голос країни. Перезавантаження" - четвертий сезон популярного талант-шоу "Голос країни", української адаптації всесвітньо відомого голандського формату The Voice of.

Поделиться:

- "Голос країни. Перезавантаження" - четвертий сезон популярного талант-шоу "Голос країни", української адаптації всесвітньо відомого голандського формату The Voice of.

- Проект стартує на телеканалі 1+1 23 лютого 20:15 та виходитиме щонеділі.

- Слоган "Перезавантаження" обумовлений глобальними змінами на всіх рівнях проекту: нові тренери та ведуча, новий підхід до відбору учасників, нові сцена та декорації. У цьому сезоні адаптацію формату для 1+1 здійснює "1+1 Production" (ген. продюсер – Вікторія Лєзіна-Масляна, креативний продюсер проекту – Олег Боднарчук).

- Мета проекту - знайти нові, унікальні голоси. Вперше в історії шоу, сезон стартував з відкритих всеукраїнських кастингів, за результатами яких продюсери відібрали 150 найсильніших голосів з усієї України. Усі учасники проекту не просто вміють співати – вони співають прекрасно, а часто ще й володіють унікальним тембром голосу.

- У новому сезоні тренерами "Голосу" вперше стали Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв. Святослава Вакарчука у тренерське крісло повернули телеглядачі, зробивши його переможцем голосування за найкращого наставника попередніх сезонів на сайті телеканалу. Кожен із тренерів "Перезавантаження" має серйозний музичний досвід та індивідуальний творчий світогляд, а також продюсерські амбіції, які можуть бути реалізовані на проекті.

- Ведучою четвертого сезону стала Ольга Фреймут. "Голос країни. Перезавантаження" - перший проект, з якого розпочалася співпраця відомої телеведучої з каналом 1+1. У цьому сезоні особливу увагу в шоу приділено подіям у "стрес-румі": кімнаті, де ведуча підтримує учасників та їхніх рідних.

- Музичним продюсером четвертого сезону шоу став Руслан Квінта.

Структура проекту:

- Четвертий сезон складається з 14 епізодів. Перші 6 програм присвячені етапу "сліпих прослухувань": тренери формують команди по 14 осіб, сидячи спиною до сцени та оцінюючи виключно вокал учасників. Якщо голос вражає тренера, він натискає на червону кнопку та запрошує учасника до своєї команди. Якщо на голос обертаються одразу кілька тренерів, право вибору переходить до учасника.

- Наступний етап – "Бої", 3 епізоди: зірковий тренер розподіляє учасників своєї команди на дуети, дає їм композицію для виконання на "вокальному рингу". За результатами спільного виступу, тренер залишає у команді лише одного учасника дуету. На цьому етапі тренери отримують можливість "вкрасти" учасника, якого не обрав тренер команди-суперника.

- Наступні 2 програми присвячені "Супербоям" - учасники, котрі залишилися у проекті після вокальних битв, розподіляються наставником на пари та співають окремо. Тренер залишає одного з пари.

- Прямі ефіри (3 эпізоди) – найсильніші учасники (по 4 в кожній команді) вийдуть на велику сцену у прямому ефірі, підготувати виступи їм допоможуть найкращі режисери, стилісти та хореографи. Переможця проекту визначать телеглядачі шляхом смс-голосування.

- Переможець проекту здобуде звання "Голосу країни"та можливість підписати контракт з телеканалом 1+1.

Команда проекту про "Перезавантаження":

Вікторія Лєзіна-Масляна, генеральний продюсер "1+1 Production":

"У цьому сезоні між тренерами виникла справжня конкуренція – їм доводилося буквально наввипередки бігти до учасників, щоб забрати їх у свої команди. Наші зірки стрибали та танцювали у своїх кріслах, сперечалися, у прямому сенсі падали до ніг талановитих вокалістів! І атмосфера промо ролика, де Ані Лорак та Сергій Лазарєв б'ються за право володіти унікальним голосом, буквально відтворилася на знімальному майданчику. Мені було шкода учасників, перед якими стояв непростий вибір, адже всі тренери в цьому сезоні дуже сильні та амбітні. Бувало, вокалісти змінювали своє рішення просто на сцені під впливом їхніх аргументів"

Ольга Фреймут, ведуча:

"Голос країни. Перезавантаження" – це буде зухвала амбіція змусити українців всерйоз сприймати професію співака чи співачки. Ми прагнемо довести, що голос - це те, що може приносити не лише задоволення, але й гроші, це те, за що треба боротися і чим потрібно пишатися. Ми хочемо поламати психіку українців, у хорошому плані".

Новости по теме