Як донька Ольги Фреймут танцює та співає реп (Відео)

Голос країни
Як донька Ольги Фреймут танцює та співає реп (Відео)

На знімальному майданчику проекту "Голос країни. Перезавантаження" ведучу Ольгу Фреймут постійно підтримує її 7-річна донечка Злата.

Поделиться:

На знімальному майданчику проекту "Голос країни. Перезавантаження" ведучу Ольгу Фреймут постійно підтримує її 7-річна донечка Злата. Дівчинка дуже хвилюється за маму та учасників, адже переймається всім, що відбувається на сцені та за лаштунками. Не виключено, що в майбутньому дівчинка теж спробує свої сили в талант-шоу. Злата змалечку займаласяу дитячій хореографічній школі при Національному заслуженому академічному ансамблі танцю України імені Павла Вирського, а ще дуже полюбляє співати та мріє про вокальну кар'єру.

"Святий Миколай подарував їй мікрофон, тож вона постійно співає вдома, - розповідає Ольга Фреймут.Її улюблена співачка – це Тіна Кароль та Авріл Лавін а ще їй подобається репер Ноггано. Ми знаємо його особисто. Правдами й неправдами проникаємо на всі його концерти. Колись я навіть почула, як поза спиною хтось кричав, що це, напевно, його позашлюбна дитина (сміється). Злата знає всі його пісні, хоча вони дуже складні. Як вона їх запам'ятовує – не уявляю!"

Як танцює та співає маленька Злата, дивіться в нашому ексклюзивному відео.

Нагадаємо, четвертий сезон "Голосу країни" стартує під слоганом "Перезавантаження", що обумовлено глобальними змінами на всіх рівнях проекту: нові тренери та ведуча, нова сцена та декорації, а також новий підхід до відбору учасників.

Тренерами цього сезону стали Ані Лорак, Тамара Гвердцителі, Святослав Вакарчук та Сергій Лазарєв.

"Голос країни. Перезавантаження" дивіться в ефірі 1+1 з 23 лютого. Початок - о 20:15.

Новости по теме