Бум секс-туризму і масова торгівля людьми: сьогодні у програмі «Гроші»

Бум секс-туризму і масова торгівля людьми: сьогодні у програмі Гроші
1plus1.ua

Сьогодні о 22:00 основними темами програми «Гроші» стануть бум секс-туризму до України та продаж людей у Росію.

Поделиться:

У зв’язку із загальним збідненням українців та відповідним «здешевленням» послуг на ринку секс-послуг, який і до кризи, на жаль, був добре розвинений, нині секс-послуги стали майже безкоштовними для іноземних туристів.

Охочі до задоволень іноземці тепер масово їдуть до України, аби фактично за копійки насолодитися компанією українських жінок. Журналістам «Грошей» вдалося дізнатися шокуючі подробиці про організовані «тури» та спеціальні «туристичні» агенції, а також про те, як саме вербують дівчат на подібну роботу.

Окрім цього, «Гроші» розкажуть про активізацію у сфері торгівлі людьми. Так, журналісти розкрили шахрайську схему, за якою простих українців запрошують начебто на звичайну кур’єрську роботу у Росії, але по приїзді відбирають документи та змушують займатися доставкою наркотичних речовин. За неофіційними даними у подібне рабство потрапило вже більше 1500 громадян України. Проте, яку насправді кількість людей фактично продали, та чи знає про цю проблему влада?

Також, редакція «Грошей» запускає спеціальну рубрику власних перемог та поразок, у якій розповідатиме про те, яких результатів вдалося досягти внаслідок розслідувань програми, а також про ті історії, які, незважаючи на безліч доказів, так і не зацікавили правоохоронців.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.