Хто з депутатів голосував за підвищення зарплати до 40 тисяч гривень

Хто саме з депутатів голосував за підвищення зарплати до 40 тисяч гривень

Сьогодні о 22:00 програма «Гроші» покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу 1+1.

Поделиться:

В першу чергу, програма розкаже про те, як так сталося, що депутати Верховної Ради «випадково» підвищили самі собі заробітну плату. До того ж, не багато, не мало – в три рази. Журналісти дізналися, хто саме з народних обранців голосував за підвищення зарплати до недосяжних для багатьох українців 40 тисяч гривень. Окрім цього, «Гроші» вияснили, для чого в Україні існує державне фінансування політичних партій і на які потреби громадяни щороку платять зі своєї кишені майже 70 мільйонів гривень.

Також, автори проекту підготували для телеглядачів розслідування про те, як і де нині живуть «попередники» нинішньої влади, екс-регіонали Азаров, Рибак, Захарченко, Клюєв та інші. В якому стані знаходяться їх начебто арештовані будинки, хто в них живе, та як почувають себе діти і родичі біглих можновладців.

Крім цього, «Гроші» розкажуть про «пам’ятникову» істерію в Росії і спроби керівництва країни відволікти увагу росіян від важливіших питань. Як, за допомогою заміни пам’ятників Леніну на меморіали Путіну, а також присвоєння школам імені терориста Мотороли Росія бореться «духовні скрепи» та виховує майбутнє покоління.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.