Націоналізація «Привата», митники-мільйонери та підсумки розслідувань: сьогодні у програмі «Гроші»

Сьогодні о 22:00 програма «Гроші» підведе підсумки журналістських розслідувань цього року.

Поделиться:

Розпочнеться випуск програми з теми, яку обговорюють протягом останньої доби – націоналізації найбільшого банку країни «ПриватБанку». Зокрема, «Гроші» розбираються в ситуації та дізнаються, чому влада вдалась до цього кроку саме зараз, кому це вигідно, та чого чекати українцям далі.

Вийде продовження розслідування діяльності очільників митного пункту «Столичний», які багато років поспіль збагачувались за рахунок зменшення ваги товару та його собівартості.

Окрема частина випуску «Грошей» буде присвячена підсумкам результатів розслідувань. Про те, як реагують українці і правоохоронні органи на сюжети і розслідування журналістів проекту, скільки кримінальних справ відкрито після ефірів програми, а також які із запитів й досі не розглянуті в органах.

Крім того «Гроші» підготували матеріал про свою щорічну традицію вітати з днем Святого Миколая та новорічними святами дітлахів у дитячих будинках і мешканців хосписів. А також вийде сюжет про те, як живе родина захисника, яка завдяки сюжету отримала довгоочікуване житло.

Про це та інше дивіться у підсумковому випуску програми «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.