Хазяйка: Варченко розповіла, як з театральної акторки перетворилася на телезірку

Хазяйка
Хазяйка: Варченко розповіла, як з театральної акторки перетворилася на телезірку

Зараз Варченко залучена у багатьох  телевізійних проектах, найпопулярніший з яких серіал на каналі 1+1.

Поделиться:

Виконавиця ролі Наташі у серіалі Хазяйка Катерина Варченко в один момент з акторки "Молодого театру" перетворилася на телезірку.

Зараз "шахтарка з Аніканово" залучена у багатьох  телевізійних проектах, головний з яких серіал Хазяйка на каналі 1+1.

У 2011 році дівчина закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені І.К.Карпенка-Карого. Працює у "Новому Драматичному театрі на Печерську" та "Молодому театрі". Незважачи на свій юний вік, Катя вже заміжня. Розпис, до речі, відбувся під час зйомок серіалу.

"Ми поставили будильник, я пам'ятаю, на 8 ранку. Розпис був о 9. Він одягнув футболку Game over, я – футболку з Мікі Маусом", - згадує Катя.

Обранець Радченко  - актор "95 квартала" Анатоль Фон-Филандр.

"Нещодавно він відзнявся у пародії на Шерлока, де зіграв Моріарті. Тепер дуже багато дівчат йому пишуть".

"Мамою" Варченко також  стала на знімальному майданчику. У Хазяйці в неї з'явився одразу 11-річний син Єгор.

"Коли я пробувалась на Хазяйку, і не сподівалась, що мене затвердять на головну роль. І нарешті - мені подзвонили і запропонували роль Суворової у Хазяйці. Я "пройшла проби" у дітей і партнерів по майданчику (усміхається.), хоча власних дітей ще не маю".

А ось із коханим по знімальному майданчику Сергієм Радченко Катя ходила у одну школу в місті Прилуки.
"Я був у старших класах, вона молодша за мене. Але на танці разом ходили", - розповідає Радченко і зізнається: грати кохання із знайомою дівчиною було легше.

Чи пробачить Наташа Олександру зраду і з ким залишиться Саша, дивіться сьогодні у серіалі Хазяйка - 17 серія від 29.02.2016 на нашому сайті.

Хазяйка – новий серіал виробництва 1+1 продакшн. Cценарій написала українська письменниця Ірина Чернова, переможниця премії "Коронація слова", відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. Більше інформації дивіться на офіційному сайті.

Новости по теме