Невідомі факти про Хазяйку: Олена Стефанська знялась у кліпах тренерів "Голос країни"

Хазяйка
Невідомі факти про Хазяйку: Олена Стефанська знялась у кліпах тренерів "Голос країни"

Біографія Олени Стефанської у добірці 1plus1.ua.

Поделиться:

 

Після  успішної прем'єри серіалу Хазяйка на 1+1 виконавці головних ролей переживають неймовірну хвилю популярності.

"Хазяйка" Олена Стефанська своє особисте життя ретельно приховує, але у талановитої акторки чимало цікавих фактів у біографії.

Виконавиця ролі Аліни Хмелевської у цьому році відзначає ювілей – 50 років. Освіту здобула у Київському інституті театрального мистецтва ім. Карпенко-Карого. Шанувальники можуть побачити  Олену Стефанську не тільки на телебаченні, але у Театрі російської драми  ім. Лесі Українки. На сцені Олена вже понад двадцять шість років.

Попри тендітну зовнішність, їй неодноразово доводилось втілювати образи фатальних жінок. Навіть у кліпі Олександра Пономарьова Стефанська розбиває серце герою пісні "Чомусь так плакала вона" та змушує понервувати чоловіків на швидкісній трасі у кліпі Океану Ельзи "Сосни".

Була  у шлюбі з актором Дмитром Лалєнковим, відомим за серіалом "Леся і Рома". Разом вони виховують двох дітей - 25-річного Микиту і 10-річного Іллю. Микита закінчив Київський театральний інститут за фахом телережисури. У нього свої проекти та сценарії. А молодший Ілля час від часу грає разом з мамою  у театрі. Свій другий шлюб Олена Стефанська від преси приховує і не розкрила  ім'я коханого навіть Каті Осадчій.

"Маю коханого чоловіка, але оскільки минулий шлюб був відкритий, а я не дуже публічна людина, хочу, щоб моє особисте життя було непублічним".

Знялась у відомих серіалах Свати-2 та День народження Буржуя-2.

Дивіться останню серію Хазяйка - 14 серія від 23.02.2016 на нашому сайті. 

Хазяйка – новий серіал виробництва 1+1 продакшн. Cценарій написала українська письменниця Ірина Чернова, переможниця премії "Коронація слова", відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. Більше інформації дивіться на офіційному сайті.

Новости по теме