Серіал Хазяйка успішно стартував на 1+1 і став найкращою програмою дня

Хазяйка
Серіал Хазяйка успішно стартував на 1+1 і став найкращою програмою дня

Загальна аудиторія першої серії драми перевищила 5 млн глядачів

Поделиться:

Учора, 1 лютого о 21.00 на телеканалі "1+1" відбулася прем'єра 24-серійної драми Хазяйка виробництва "1+1 Продакшн".

Прем'єрна серія телепродукту стала найкращою програмою дня. Серіал Хазяйка став лідером слоту з часткою 16.6% за аудиторією 18-54, вся Україна.

Загальна аудиторія першої серії драми перевищила 5 млн глядачів.

"Серіал Хазяйка - це велика подія для телеканалу і всієї команди проекту. Це велика драма, в яку вклали душу десятки наших колег, і сьогодні ми не можемо не радіти тому, що її дивляться мільйони українців. Попереду гостра інтрига, несподівані повороти і, звичайно, кохання, якому під силу перемогти всі перешкоди - від корупції і зради оточуючих до внутрішніх страхів наших сильних, хоча і непростих, героїв", - коментує Олена Васильєва, головний продюсер серіалів і фільмів телеканалу "1+1".

Хазяйка - серіал виробництва "1+1 Продакшн", знятий за участю українських акторів Олени Стефанської, Володимира Горянського, Катерини Варченко, Марка Дробота, Сергія Радченка. Режисер серіалу - Бата Недич.

Дії драми відбуваються в невеликому шахтарському містечку, де все підпорядковано його "хазяйці" Аліні Хмелевській (О. Стефанська). Вона не зупиняється ні перед чим на шляху до своєї мети, для неї не існує слова "ні", і вона вершить долю практично кожного жителя свого міста. Однак багато що в житті Аниканова змінюється, коли на чолі шахти "Алмазна" стає син "Хазяйки", столичний підприємець Олександр. Саме тут він знайомиться з молодою 25-річною дівчиною Наташею Суворовою.

Саундтреком до серіалу Хазяйка стала одна з улюблених українцями композицій "Сдаться ты всегда успеешь" тренера шоу Голос країни 6, популярної української співачки Тіни Кароль.

Як зазначалося раніше, Хазяйка - це адаптація латиноамериканської теленовели "La Patrona". Сценарій адаптації написала українська письменниця Ірина Чернова, переможниця премії "Коронація слова", відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. "1+1 Продакшн" займався виробництвом серіалу.

Що покажуть у другій серії Хазяйки дивіться у відео онлайн:

Новости по теме