Ольга Фреймут «полювала» на наркоторговців у Херсоні

Ведуча 1+1 перевірила ефективність роботи херсонської поліції.

Поделиться:

Ольга Фреймут розплакалася під час інспекції у ПолтавіОльга Фреймут провела в Херсоні одну з найнебезпечніших перевірок в історії програми «Новий інспектор Фреймут. Міста». Ведуча 1+1 разом із адвокатом замовили на сайті заборонені речовини та викликали на місце події оперативну групу.

За словами телеведучої, вулиці Херсона всіяні графіті з інтернет-адресами сайтів. Написи на стінах працюють як реклама для наркоторговців. Ольга Фреймут вирішила з’ясувати, хто стоїть за нелегальним бізнесом.

Ведуча «Новий інспектор Фреймут. Міста» зробила візит до мера Херсону, де висловила своє занепокоєння безпекою в місті. Для того, щоб спробувати впіймати правопорушників, Ольга Фреймут під прикриттям замовила наркотики, а на місце «доставки» товару викликала поліцію.

Я не могла подумати, що в Херсоні замовлятиму наркотики разом із мером, – сказала Ольга Фреймут із надією викрити злочинців.

Оперативна група швидко приїхала на місце злочину. За фактом виявлення наркотиків порушено кримінальну справу. Команда «Новий інспектор Фреймут. Міста» також звернулася до кіберполіції з проханням закрити сайт.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, у якому супермаркеті інспектор Фреймут зафіксувала найвищий рівень антисанітарії.