"Інспектор Фреймут" взявся за українські пологові будинки

"Інспектор Фреймут" взявся за українські пологові будинки

Проекту була помічена в декількох пологових будинках

Поделиться:

Команда "Нового Інспектора Фреймут", яка зараз працює над зйомками третього сезону, була помічена в декількох пологових будинках у різних куточках України.

Так, ведуча проекту разом зі знімальною групою провела "інспекцію" єдиного пологового будинку в місті Дрогобич, а також Житомирського перинатального центру.

Як відомо, стан українських пологових будинків, як і всіх медичних установ країни, вкрай плачевно. До редакції "Інспектори Фреймут" у величезних кількостях приходять скарги від молодих мам на низький рівень надання медичних послуг, браку медикаментів та корупцію в пологових будинках в різних містах України. Саме тому Ольга Фреймут, як ініціатор соціального проекту "День супермам" для матерів-одиначок, піднімає це питання у третьому сезоні.

"Перше, що бачить новонароджене дитя - пологову залу і лікарів-акушерів. Хочеться, щоб світ справив на дитину гарне враження. Ми аналізували листи, які надійшли до нас після 2-го сезону "Інспектора". Мене просили перевірити пологові будинки якось відчайдушно. Від деяких розповідей глядачок крижаніла кров. Адже ця сфера медицини так залежить від фінансової спроможності майбутньої мами. Ми занурилися в потойбічне життя пологових - і вирішили: правду треба показати Україні, щоб суспільний резонанс виправив ситуацію на краще", - коментує Ольга Фреймут.

Висновки, які зробив "Інспектор" після відвідин пологових будинків можна буде побачити у третьому сезоні проекту на телеканалі "1+1", який вийде в ефір вже цієї осені. Крім уже традиційних і найбільш цікавих для глядачів перевірок супермаркетів, шкіл і дитячих садків, у цьому сезоні команда проекту перевірить транспортну інфраструктуру різних міст України, включаючи паркування.

Команда "Інспектора Фреймут" запрошує всіх глядачів стати автором ідеї нових інспекцій. Надіслати особисту історію, рекомендацію по відвідуванню об'єкту або скаргу можна на електронну адресу: inspector@1plus1.tv.