Після інспекції Фреймут у Херсоні встановили новий дитячий майданчик

Раніше жителі Херсона обурювалися через аварійний стан ігрових майданчиків.

Поделиться:

Ольга Фреймут «полювала» на наркоторговців у ХерсоніНа запрошення молодих матусь Херсона ведуча «Новий інспектор Фреймут. Міста» проінспектувала місцеві дитячі майданчики. Ольга Фреймут була вражена, в якому аварійному стані вони перебувають – іржа, небезпечні гострі кути, поломані гойдалки.

Жителі Херсона обурені – в місті абсолютно не організоване дозвілля дітей. За словами батьків, на старих дитячих майданчиках не один раз травмувалися їхні доньки та сини.

Після інспекції Ольги Фреймут у Херсоні міська влада демонтувала старий дитячий майданчик, а компанії «Нова Будова» і ЖК «Щасливий» подарували жителям міста новий дитячий майданчик. Його встановили на вулиці Перекопській.

Окрім інспекції дитмайданчиків, Ольга Фреймут також перевірила освіту в Херсоні. У школі №30 телеведуча познайомилася із Заслуженим вчителем України Вітою Северинівною Ільницькою.

Незважаючи на діагноз ДЦП, жінка вже понад 20 років викладає інформатику. Учні ставляться до вчителя з великою любов'ю і повагою та досягають успіхів у дисципліні. Херсонська школа стала «Гордістю міста».

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут вивела вчительку-фаворитку Президента на чисту воду.